Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A minőséget ennyire megérzem,...

A minőséget ennyire megérzem, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
szóval pár hete kocsmáztunk pár haverral, nem nagyon szoktam mostanában az egyetem miatt alkoholizálni szóval kevésbé bírom a piát mint régebben. Akkor megittam 2-3 korsó Borsodit asszem és nagyon keserűnek éreztem, és a gyomrom nem bírta befogadni, kihánytam (nem voltam részeg). Ugyanez volt pár hónapja is, rosszul esett az Arany Ászok is de akkor nem hánytam. Viszont tegnap Bécsben ittam unszolásra egy korsó Budweisert aztán még 3-at annyira jól esett, gyorsan lecsúszott. Nem volt keserű! Ittam aztán más fajtát is, az is finom volt, jobb kedvem is lett. Ennyivel jobb ott a sör, vagy véletlen?

2014. dec. 22. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
is is.
2014. dec. 22. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
A német/osztrák sörök más ízüek, és ez nem feltélten minöséget jelez, hanem csak gyártási tipust.
2014. dec. 22. 12:51
 3/5 tetro ***** válasza:
0%
véletlen
2014. dec. 22. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért a két sör már üzletpolitikájában is egyértelműen más színvonalat képvisel. Nem meglepő, hogy ennyivel jobb a jobb minőségű sör.
2014. dec. 22. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
a Budweiser egy külön forrásvízből készül, sokkal lágyabb íze van, emiatt is lehetett.a minőségét amúgy sem lehet összevetni egy magyar Borsodival vagy arany Ászokkal, minőségben felettük áll
2014. dec. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!