Meggyborom, szénsavassá vált. Jó az íze, de mintha újra indult volna az erjedés. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 09:33
1/2 zolidobos válasza:
Hagyd forrni, megáll magától.
2/2 Bajer válasza:
Ha lehűtöd vagy igen enyhén megkénezed borkénporral megáll a forrás és édesebb marad, ha hagyod forrni, alkoholban gazdagabb lesz. Én az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!