Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meggyborom, szénsavassá vált....

Meggyborom, szénsavassá vált. Jó az íze, de mintha újra indult volna az erjedés. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 09:33
 1/2 zolidobos ***** válasza:
Hagyd forrni, megáll magától.
2014. dec. 22. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Bajer ***** válasza:
Ha lehűtöd vagy igen enyhén megkénezed borkénporral megáll a forrás és édesebb marad, ha hagyod forrni, alkoholban gazdagabb lesz. Én az utóbbit választanám.
2016. ápr. 9. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!