Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Itthoni koktélkészítés alapany...

Itthoni koktélkészítés alapanyagai?

Figyelt kérdés
szerintetek milyen italokat kéne beszereznem kezdéshez? csak itthon gondolom barátoknak, es nem tudom mik a legalapabb dolgok amiket érdemes megvenni
2014. dec. 19. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Keverőpohár-shaker,szűrő,hosszú-szárú koktélkanál,keverőkanál természetesen klassz poharak(nagyon sokat dob az italon).

Ha csak alkalomszerűen-amatőrként-kívánsz koktélokat készíteni akkor mindig az alkalom előtt keress néhány koktél receptet és annak megfelelően szerezd be az alapitalokat.Felesleges lenne alkalmi használatért több tízezer forintos koktél hozzávalókat betáraznod.

2014. dec. 19. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi! szerintem gyakrabban csinálnám, és ezért érdekel h mi az amit több dologhoz is leet használni:D
2014. dec. 19. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesség igénye nélkül...

Segítség: [link]

2014. dec. 19. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

rum, vodka, ásványvíz, cukorszirup, gránátalmaszirup, kókuszszirup, ananászlé,

Ez az abszolút alap.

Aztán: narancslé, limelé, Cointreau, curacao, Baileys, habtejszín

Aminek mindig sikere van: Mojito, Swimming pool, Pina colada. Mindnek van alkoholmentes változata.

Szuper jó: Stars and stripes koktél, lehetőleg meggyújtva: [link]

2014. dec. 19. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek ;)
2014. dec. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!