Pezsgőt adnak ki 18 éven aluliaknak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 15:59
1/12 anonim válasza:
Miért, az nem alkohol? Persze van gyerekpezsgő is...
3/12 anonim válasza:
a legtöbb helyen sajnos nem adják ki. pedig a pezsgőtől nem lesz semmi baja egy 15-16-17 évesnek.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi :) 3. válaszoló igen én is így gondoltam h végülis attól nincs senkinek baja de akkor kérnek személyit
2014. dec. 6. 16:35
5/12 anonim válasza:
"a pezsgőtől nem lesz semmi baja egy 15-16-17 évesnek."
Ez miféle megfogalmazás? Ha egy 15 éves gyerek bever egy üveg pezsgőt, akkor nem lesz semmi baja? Vagy miért kell ilyen szépen kategorizálni az alkoholos italokat figyelmen kívül hagyva a mennyiséget?
6/12 anonim válasza:
A Pezsgő a legalattomosabb pia a világon. Finom és ütős csak későn üt be, ha valami töményt is iszol az kegyetlen kombó. Én is ittam 15-16 évesen már mindenféle piát, de attól még ne állítsunk valótlant hogy nem lesz semmi baja tőle. Egy 15 éves kb. 50kg-os lány 1 üveg pezsgőtől is simán alkoholmérgezést kapna de 2 üveg egy nagyobb darab fiút is padlóra küldene ha nincs hozzászokva.
7/12 anonim válasza:
" a legtöbb helyen sajnos nem adják ki. pedig a pezsgőtől
nem lesz semmi baja egy 15-16-17 évesnek."
Te hülye vagy?
8/12 anonim válasza:
nem, tapasztalatból írtam..
16 évesen szilveszterkor vagy szülinapi bulikon simán megittam egy üveg pezsgőt. persze belehet tőle rugni, és akkor mivan? hányni nem fogsz tőle, legalábbis én még sosem hallottam olyat, hogy valaki pezsgőtől hányt, általában csak a rövidektől szoktak hányni.. vodka, whisky és társai.
9/12 anonim válasza:
Hát te tényleg hülye vagy :D :D :D
10/12 anonim válasza:
Az is hülyeség hogy csak töménytől lehet hányni. Az lehet hogy azzal jutsz el leghamarabb a hányásig mert abból be tudsz dönteni 10 felest fél óra alatt és akkor berúgsz és hánysz, de a hányás alapvetően nem a rövidek velejárója hanem bármilyen piától lehet ha túl sokat iszol. Sőt nem is feltétlenül kell nagyon sokat inni, mert vannak amik különösen hánytatnak ha együtt iszod őket. Ilyen például ha borra sört iszol. Persze nem akarom itt játszani a szentet én is rúgtam be 15-16 évesen, de hülyeség azt állítani hogy csak a töménytől lesz baja az embernek. Én is 16 évesen egyszer ittam a fröccsöt meg a sört felváltva, pár óra alatt lement mind a 2-ből 2 liter, ne tudd meg utána milyen szarul voltam. Nem kellemes negyed óránként szénsavasat hányni több órán át. Én azt mondom ha már elkezd még kiskorúként inni inkább sörrel kezdjen, nekem is az volt az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!