Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » S-Budget félédes fehér asztali...

S-Budget félédes fehér asztali bor szerintetek jó lenne, ha jön pár vendég hozzám? Töltsem valami üvegbe a bort, hogy ne derüljön ki hogy ilyen pet palackos?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincs rá kereted hogy vegyél jobbat akkor igen.De inkább szárazat ha van.
2014. nov. 26. 18:56
 2/13 anonim válasza:
100%
:DD az minden kép kiderül az ízéből h nem minőségi 800-900 ft vagy még olcsóbbat találsz olyat ami még iható is nagyjából nem egy Bock bor de gondolom azért írtad az s-budgetett mert nem akarsz rá sokat költeni
2014. nov. 26. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra a lónyálra kár pénzt költened, vagy vegyél valami üveges minőségibbet (ezer forint körül és alatta is vannak olyanok, amik szőlőt is láttak már), vagy ha azt nem, akkor maradj az üdítőnél. Azért attól még hogy áttöltöd valamibe, csak a tablettás trutymót töltöd beléjük, az meg nem túl felebaráti.
2014. nov. 26. 19:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezer forint? Annyit meg nem akarok költeni rájuk, így is kapnak valami főztöt tőlem.
2014. nov. 26. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Ó, kapnak valami főztöt! Te vagy már nagy hős, az önfeláldozás szobra!

Ha ezer forintot nem akarsz a vendégeidre költeni, akkor mi a frászért hívod meg őket?

Lényeg a lényeg: ha már smucig vagy, legalább ne azzal a szeméttel itasd őket, akkor vegyél annyi pénzért, amibe az kerülne, de az legyen emberi fogyasztásra alkalmas. Ennyi tartás legyen benned azért.

2014. nov. 26. 19:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem kértem vendéglátással kapcsolatos tanácsokat. Az én házam, azt csinálok benne, amit én akarok.
2014. nov. 26. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértél tanácsokat, mi?

"S-Budget félédes fehér asztali bor szerintetek jó lenne, ha jön pár vendég hozzám? Töltsem valami üvegbe a bort, hogy ne derüljön ki hogy ilyen pet palackos?"

Akkor ez mi?

Smucig vagy. Fáj az igazság?

Remélem, vendégségben veled is tablettás bort itatnak majd, és végighánysz magadon tőle. :)

2014. nov. 26. 19:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem fogyasztok semmilyen alkoholt, de nem fogok vastagon a pénztárcámba nyúlni azért, mert ennyi alkoholista van ebben az országban, és a gyümölcslé, vagy a tea nem jó nekik, ha vendégségbe jönnek.
2014. nov. 26. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcslé és tea sokkal úribb és elegánsabb, még ha 1000 ft alatt is költesz rá, mint egy vacak összeöntött hányadék spar gazdaságos, petpalackos, bornak hívott valami. Mert legalább megtiszteled a vendégeidet azzal, hogy nem egy iszonyatos löttyöt teszel eléjük.

Komolyan, kóstoltad már? Borzasztó íze van, rosszuléttől fejfájásig mindent okoz, függően attól, ki mennyire érzékeny rá.

2014. nov. 26. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy meg ha jól tudom, a Spar palackos "bor" 500 ft körül van, 700 körüli árért már van Dankó fehér és Rozé, ami már összehasonlíthatatlanul minőségibb.
2014. nov. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!