Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meg fog opálosodni a pálinka?

Meg fog opálosodni a pálinka?

Figyelt kérdés
szüleim nemrég főzettek szilvapálinkát, egy liternyi belőle most látható helyen van, kivettem belőle tegnap egy felest, és ugyanennyi csapvízzel visszapótoltam. olvasom hogy ez veszélyes mert megopálosodhat tőle a pálinka, erre számíthatok ilyen mennyiségnél is? nem tervezem megismételni, tovább higítani csak tegnap ejtettem meg
2014. nov. 20. 12:39
 1/2 anonim válasza:
0%
Hát valószínűleg kuka lesz az az üvegnyi pálesz. Egy felesre valót szerintem pont nem vettek volna észre, akármilyen jó szemük van hozzá...
2014. nov. 20. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi gond, az esetleges opálosodás a kiváló kalciumkarbonát miatt fordulhat elő, de kiülepszik.
2014. nov. 20. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!