Meg fog opálosodni a pálinka?
Figyelt kérdés
szüleim nemrég főzettek szilvapálinkát, egy liternyi belőle most látható helyen van, kivettem belőle tegnap egy felest, és ugyanennyi csapvízzel visszapótoltam. olvasom hogy ez veszélyes mert megopálosodhat tőle a pálinka, erre számíthatok ilyen mennyiségnél is? nem tervezem megismételni, tovább higítani csak tegnap ejtettem meg2014. nov. 20. 12:39
1/2 anonim válasza:
Hát valószínűleg kuka lesz az az üvegnyi pálesz. Egy felesre valót szerintem pont nem vettek volna észre, akármilyen jó szemük van hozzá...
2/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Semmi gond, az esetleges opálosodás a kiváló kalciumkarbonát miatt fordulhat elő, de kiülepszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!