Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Cellulózbontás pálinkafőzéshez...

Cellulózbontás pálinkafőzéshez - Tibi atya?

Figyelt kérdés

Nah szóval az lenne a kérdésem, hogy mivel lehetne a cellulózt lebontani, hogy utána erjeszthető legyen...

Üdv: Tibi atya


Nah. A kérdés teljesen komoly, de persze nem fogyasztásra készülne a pálesz, hanem jó töményre lenne főzve, oldószernek meg tűzgyújtónak lenne használva...


2014. nov. 15. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
"Nah szóval" Bah! Biztosan a reklámujságokbol akarsz páleszt fözni atya? Nah! Bah!
2014. nov. 15. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
lenyírt fűből dicsértessék!
2014. nov. 15. 18:13
 3/3 Phoney ***** válasza:
A birkák gyomrában található enzim kell hozzá, ezt használják a cellulóz alapú bioetanolhoz. Fejből nem tudom a nevét, de így már rá tudsz keresni.
2014. nov. 16. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!