Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ki szereteti a Koccintós bort?

Ki szereteti a Koccintós bort?

Figyelt kérdés

A "borok királya,királyok bora" mondta róla valaki

Van belőle sok ízű a legjobb szerintem a Rose! Kiváló ünnepekre,alkalmakra a lényeg,senki se törje meg a koccintás hagyományát! Muszáj minden pohár után koccintani.

2014. nov. 10. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan ember nincs, aki a Koccintós bort szereti. Csak alkeszek isszák, azoknak se ízlik, de olcsó. Egyszer megkóstoltam, rögtön kiköptem.
2014. nov. 10. 16:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha gyorsan be akarsz rúgni kiváló! Ezért is jó minden alkalomra,ünnepekre :D Olyat igyál aminek jó íze van! Több féle van belőle.
2014. nov. 10. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Mi van, te gyartod ezeket? Mas indokot nem tudok elkepzelni, annyira sz*r loret nagyon regen ittam mar.
2014. nov. 10. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hááát, én nem vagyok nagyon igényes, de a Koccintóshoz képest a Dínom-dánom is mennyei ital.
2014. nov. 10. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Egy ideig azt hittem csak a csórók isszák.

A mostani szomszédom egy gazdag ember. Van 2 autója egy autója a feleségének és egy 300nm-es háza. Havi albérleti díj, amit kap az ingatlanjai után 340ezer bruttóra rúg.

És ő bizony koccintóst iszik nyaranta. Pedig van mit aprítania a tejbe.

Én inkább veszem a házi rozét az őstermelőtől 400/literért. Az finom, tiszta.

2014. nov. 10. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is azt szoktunk inni, magában is nagyon fincsi!
2014. nov. 10. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Kezdjük ott, hogy az nem "bor".

És ha neked az az ünnep, meg alkalom lényege, hogy berúgsz, akkor igen, neked találták ki.

Aki szeret minőségileg ünnepelni, az igazi bort iszik, mert nem a berúgás a célja.

2014. nov. 10. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismét ott tartunk, hogy valaki szerint te nem érezheted magad jól, mert ő nem tudja. GG!
2014. nov. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!