Mai 13-15 éves fiatalok! Ti mikor ittatok először nagy mennyiségű alkoholt?
Nem ilyen egy korty valamire gondolok, hanem mondjuk egy üveg sörtől felfelé.
És azt is irjátok le hogy hogyan és kivel :)
Én úgy 15 évesen tettem magam csattra. Amikor is két haverommal kitaláltuk, hogy lemegyünk a nyaralónkba. Igen ám, de előtte nem igazán ittunk, csak hébe-hóba egy-egy bort. 4 napra mentünk le, de abból négyen csont részegek voltunk. Ha jól emlékszem még egy vizibiciklit is elfoglaltunk, mert mi éppen kalózok voltunk. Azóta is ez volt életem legjobb nyara.
19/F
14 évesen, suliban volt ottalvós buli:D vittem rumoskólát, volt benne kb 2-3 deci rum, az egészet szinte én ittam meg:D
14L
tudom régi kérdés, de csak azért is írok egy választ :D
13,5 évesen a nővéremmel és a lakótársaival(egyetemista) mentünk el kocsmázni, én 2,5 üveg somersby-t, egy pohár vodkagyömbért, meg egy fél pohár energiaitalos vodkát ittam. Bennünk a nővéremmel apánk vére folyik, meg se éreztem, pedig ez volt az első valaminek mondható ivászatom... rajtunk a többiek már 1 üveg cider-től eléggé nevetgéltek :D
nem mellesleg többnek nézek ki a koromnál, és a pultos rámhajtott xD
14/L
14 évesen egy táborban voltam, egy srác mondta, hogy 300ft ért ad egy feles vodkát. Amikor elkezdtem meginni bejött a szobába (ez volt tulajdonképpen a tábor nem legális kocsmája) egy baráti társaság (kb 6-8 fő) ahonnan néhány embert ismertem. Velük folytattam kb éjfélig az ivászatot. Megittam 3,5 feles vodkát meg egy fél feles Jägert. Elég jól bírtam, de azért látszott rajtam, hogy ittam. A durva az volt amikor mindannyian megpróbáltuk a fullrészeg srácot (ő sem tudja mennyit ivott) etetni kenyérrel meg vizet itatni vele (a földön feküdt). Kivittük az "erdőbe" hogy ott hányjon. A srác szüleit felhívták a többiekkel pedig csak elbeszélgettek a szervezők. Nekem sikerült időben kimennem a házból. Csak másnap megemlítették, hogy úgy tudják én is ittam. Szerencsére megúsztam ennyivel.
Még szédültem kb délutánig, de a fejem nem fájt. Ez volt az első "beb**ásom" amiért csak 300ft-ot fizettem :D
Alkoholt már előtte is ittam. Nagypapám legtöbbször megengedte, hogy igyak egy kortyot a söréből (ez kb mindig 3-4-re sikerült). Meg amikor nagyszüleimnél voltam és nem voltak otthon akkor mindig ittam egy kicsit a Whiskey-ükből (kb egy év alatt egy fél üveg fogyott el), meg nagypapám pálinkájából, meg néha egy doboz sört legurítottam.
Egyedül még soha nem piáltam magamat a részegségig, nem is akarom. Társaságban jobb! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!