Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mai 13-15 éves fiatalok! Ti...

Mai 13-15 éves fiatalok! Ti mikor ittatok először nagy mennyiségű alkoholt?

Figyelt kérdés

Nem ilyen egy korty valamire gondolok, hanem mondjuk egy üveg sörtől felfelé.

És azt is irjátok le hogy hogyan és kivel :)

2014. nov. 3. 22:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 "Többet soha nem iszom, ma."
2015. febr. 8. 23:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Azóta arra módosult, hogy soha többet töményet. Ez így betarthatóbb.
2015. febr. 14. 00:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Soha ne mondd, hogy soha! Töményet én is ritkán, de csak azért, hogy a többi is tudjon még hatni :)
2015. febr. 14. 18:02
 24/28 kovesdi.akos ***** válasza:
100%

Én úgy 15 évesen tettem magam csattra. Amikor is két haverommal kitaláltuk, hogy lemegyünk a nyaralónkba. Igen ám, de előtte nem igazán ittunk, csak hébe-hóba egy-egy bort. 4 napra mentünk le, de abból négyen csont részegek voltunk. Ha jól emlékszem még egy vizibiciklit is elfoglaltunk, mert mi éppen kalózok voltunk. Azóta is ez volt életem legjobb nyara.

19/F

2015. febr. 26. 00:40
 25/28 anonim válasza:
100%

14 évesen, suliban volt ottalvós buli:D vittem rumoskólát, volt benne kb 2-3 deci rum, az egészet szinte én ittam meg:D

14L

2016. máj. 28. 08:49
 26/28 lIlI_dani_lIlI válasza:
100%
Kb 2 hete 14 evesen elmentem taborozni, en voltam ott a legfiatalabb. Estenkent mindig elmentunk a velencei toba furdeni oszt utana ki a teraszra es kezdodott is az ivaszat. Lassan hatott az alkohol en meg azt hittem hogy egyaltalan nem hat ezert megittam kb 1 liter vbkt, 2 doboz sort es egy par felest. Nem hanytam, es arra emlekszem csak hogy hajnali 4 kor egy 20 evessel beszelgetek a programozasrol amihez kicsit se ertek XD
2016. aug. 5. 04:29
 27/28 anonim válasza:
100%

tudom régi kérdés, de csak azért is írok egy választ :D

13,5 évesen a nővéremmel és a lakótársaival(egyetemista) mentünk el kocsmázni, én 2,5 üveg somersby-t, egy pohár vodkagyömbért, meg egy fél pohár energiaitalos vodkát ittam. Bennünk a nővéremmel apánk vére folyik, meg se éreztem, pedig ez volt az első valaminek mondható ivászatom... rajtunk a többiek már 1 üveg cider-től eléggé nevetgéltek :D

nem mellesleg többnek nézek ki a koromnál, és a pultos rámhajtott xD

14/L

2017. júl. 13. 00:51
 28/28 thisisamerica válasza:

14 évesen egy táborban voltam, egy srác mondta, hogy 300ft ért ad egy feles vodkát. Amikor elkezdtem meginni bejött a szobába (ez volt tulajdonképpen a tábor nem legális kocsmája) egy baráti társaság (kb 6-8 fő) ahonnan néhány embert ismertem. Velük folytattam kb éjfélig az ivászatot. Megittam 3,5 feles vodkát meg egy fél feles Jägert. Elég jól bírtam, de azért látszott rajtam, hogy ittam. A durva az volt amikor mindannyian megpróbáltuk a fullrészeg srácot (ő sem tudja mennyit ivott) etetni kenyérrel meg vizet itatni vele (a földön feküdt). Kivittük az "erdőbe" hogy ott hányjon. A srác szüleit felhívták a többiekkel pedig csak elbeszélgettek a szervezők. Nekem sikerült időben kimennem a házból. Csak másnap megemlítették, hogy úgy tudják én is ittam. Szerencsére megúsztam ennyivel.

Még szédültem kb délutánig, de a fejem nem fájt. Ez volt az első "beb**ásom" amiért csak 300ft-ot fizettem :D

Alkoholt már előtte is ittam. Nagypapám legtöbbször megengedte, hogy igyak egy kortyot a söréből (ez kb mindig 3-4-re sikerült). Meg amikor nagyszüleimnél voltam és nem voltak otthon akkor mindig ittam egy kicsit a Whiskey-ükből (kb egy év alatt egy fél üveg fogyott el), meg nagypapám pálinkájából, meg néha egy doboz sört legurítottam.

Egyedül még soha nem piáltam magamat a részegségig, nem is akarom. Társaságban jobb! ;)

2018. aug. 3. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!