Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mai 13-15 éves fiatalok! Ti...

Mai 13-15 éves fiatalok! Ti mikor ittatok először nagy mennyiségű alkoholt?

Figyelt kérdés

Nem ilyen egy korty valamire gondolok, hanem mondjuk egy üveg sörtől felfelé.

És azt is irjátok le hogy hogyan és kivel :)

2014. nov. 3. 22:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9%

Nem vagyok egy őskövület a magam 22 évével, de mi nem kezdtük ilyen korán. 17 éves voltam, amikor először nagyobb mennyiségű (3 kis jéger) alkoholt megittam. Hova fajul a világ, h 13-15 évesek esetén beszélhetünk nagy mennyiségű alkoholról... Egyáltalán milyen szülő engedi meg ezt? Miért szolgálják ki a gyerekeket kocsmákban?

Amióta egyetemre járok egy buli alkalmával simán legurul 3-4-5 feles és pár sör. Nem lesz semmi bajom tőle, nem fetrengek a saját hányásomba, csak kicsit oldja a gátlásokat és fesztelenebbek a beszélgetések. Nem tiniként kell ezt csinálni, amikor még minden megmozdulásunkért a szüleink felelnek. Mindent a maga idejében.

22/L

2014. nov. 6. 06:42
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
Ki pontozott le?
2014. nov. 7. 15:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Már 3 évesen pálinkába mártott kiflivéggel altattak.
2014. nov. 9. 12:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen rúgtam be először. Mi az iskolában 3 havonta tartottunk egy ivónapot az osztálytársakkal, úgy, hogy szünetekben kimentünk a wc-be és ott megittuk a dugipiánkat :D Nekem első alkalommal sikerült meginnom 1 pohár bort, 1 üveg sört, 2 deci vodkát (amit egyszerre húztam le) és fél üveg kókuszlikőrt (amit máig utálok). A suliban még (túl) jól voltam, de a suli után nem bírtam megmozdulni és hánytam vagy 2 órán keresztül. Végül apám számát kikeresték a telefonomból és ő jött értem a suliba :D Nem kaptam fenyítést, tudták, hogy megtanultam a leckét...
2014. nov. 12. 12:50
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

mekkora állatok vagytok :D

Én 15évesen mentem el haverokkal,mikor egyikünknél nem voltak otthon.kb senki nem ivott még előtte,természetesen mindenki bekormolt mint a mocsok...ilyen 8-9órától csak arra koncentráltunk,hogy hazataláljunk,és így sikerült valami éjjel 3-ra hazaérni :D

2014. nov. 13. 17:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Egy-egy sört ~12 éves koromtól. Születésnapkor meg a nyári melegben meg-meg kínáltak a rokonok :D aztán 13 évesen falunapoknál ~5dl bort, 14 évesen ugyanezt, 15 évesen meg már nem számoltam
2014. nov. 29. 19:39
 17/28 anonim válasza:
100%
14 evesen baratnom hazibulijaban :D mindent ittam akinek nem izlett a borja az en megittam,aki ott hagyta en megittam annyira sokat hogy mar nem emlekszem hany emberet ittam meg :Dddd meg a legjobban ami nagyon utos volt az a likör volt 3 oran keresztul hanytam aztan mentem vissza tancolni majd masnap a furdokadban ebredtunk 3-4en lanyok :Dddd fiuk meg a wc fele :D korai volt rajottem :) de fiatalsag,bolondsag :) raadasul ha ez nem tortenik meg nem tanulom meg a lecket :D
2014. dec. 3. 23:26
 18/28 anonim válasza:
85%

Most nyáron nővéremék felléptek egy fesztiválon (egy borvidéken) és ingyen fogyaszthattunk 3 napig. Egyik nap elég sokat megittam, plusz sütött a nap mint a veszedelem, de amikor leesett h ezért émelygek aznap már csak szódát ittam. Meg este egy pici páleszt:)

13/L

2014. dec. 26. 16:53
 19/28 anonim válasza:
87%

Én 15 éves koromban, nem sokkal a születésnapom előtt. Persze előtte is ittam már 1-2 felest alkalmanként, esetleg néhány (1-3) deci sört, bort, némi pezsgőt, de semmi komoly nem történt.

Az ominózus áprilisi estén néhány barátom elhívott inni. Egyébként egyikünk sem a lezüllött, partyállat vagy retard fajta, mind kultúrált népség vagyunk. Hatan voltunk, abból öten ittak komolyabb mennyiséget. 2 óra alatt elfogyasztottunk 1 liter whiskey-t, 1 liter energiaitalt és körülbelül 12-13 liter sört.

Én speciel járni alig tudtam, bár nem vagyok rá büszke. Azóta rendszeressé vált az alkoholfogyasztás, általában heti egyszer, de sosem iszom magam hulla-részegségig, megállok a határán (ami 6-8 felest jelent mondjuk).

2015. febr. 8. 19:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én már írtam ide, de most volt a legkomolyabb. Meg is fogadtam, hogy többet nem iszom. 16 évesen ~0,5 liter tömény és 2 liter sör. Hát nem vagyok büszke...
2015. febr. 8. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!