Milyen bor a Bikatory?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a minőségére, ízére. Most egy 18 éves Tokaji aszút kortyolgatok, valószínűleg hatalmas szakadék van minőségben a kettő között. A Tokaji javára...2014. okt. 26. 10:17
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az igazán kielégítő választ.
2014. okt. 27. 13:30
3/9 anonim válasza:
Hogy válasz is legyen, most éppen ilyet iszok fehér borban. Kólával még elmegy, de gyomor fájdító, ha sokat iszik belőle valaki. A vörös kicsit jobb, de én hanyagolom. Ezt is úgy találtam az utcán, bontatlanul, azért iszom meg. Ennél a Dankó borok is jobbak sokkal.
4/9 Mojjo válasza:
Szörnyűséges bor. Bármihez viszonyítva.
Ugyanakkor egy-egy rossazbb féle 18 éves tokaji aszú is tud büntetően rossz lenni. A tokaji aszúk között (is) sajnos iszonyat nagy különbségek vannak.
5/9 Mojjo válasza:
Ó, most látom, az előttem hozzászóló csak régészkedett itt az oldalon...
6/9 anonim válasza:
Eddig másfél év után én voltam az 1. válaszoló. Erre hirtelen Mojjo is írt választ. Ennek vajon mi lehet az oka? Értesítést kért, ha jön válasz?
7/9 Mojjo válasza:
Nem. A figyelt kulcsszavakhoz be van téve nekem a "bor", így ha olyan kérdést tesznek fel, vagy olyan kérdésre érkezik új válasz, aminek a kulcsszavai között szerepel a bor szó, az felugrik nekem bal oldalon a figyelt kulcsszavak menüpont alatt.
8/9 Kopi61 válasza:
A Bikatory szörnyen rossz bor. A minap egy presszóban kértem kisfröccsöt és ebből kaptam. Szörnyű az íze, büdös,szerintem vallatni lehetne vele. A neten rákerestem név alapján, hát mit mondjak hozzáértő emberek leírták azt is,hogy miből készül. Ezt kell megkóstolni és így lehet leszokni a borról.
9/9 Mojjo válasza:
@8:
"hát mit mondjak hozzáértő emberek leírták azt is,hogy miből készül"
Csak kíváncsiságból: és mit írtak, miből készül szerintük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!