Yeti41 kérdése:
Vilmos vagy fütyülős jobb pálinka?
Figyelt kérdés
Leszámítva a házit.2014. okt. 14. 20:38
1/7 anonim válasza:
fütyülős nem pálinka max likőr.. Vilmos.
2/7 anonim válasza:
A Vilmos se pálinka.
Gondoltam szólok...
:D
3/7 Borosta2 válasza:
Egyik sem rendes pálinka inkább keress minőségit...
4/7 anonim válasza:
Egyik sem pálinka, csak aromázott, vizezett szesz.
5/7 Phoney válasza:
Igazából mindkét márkanév alatt futnak igazi pálinkák is, más kérdés, hogy senkise ismeri őket, még én sem, mert ilyen lejáratott márkáktól nem várok annyit, hogy kidobjam rájuk a pénzem.
Vilmos 3 éves Körte Pálinka
és
Fütyülős Szilva Ágyas Pálinka (szilvaágyas vegyespálinka)
Fütyülős Aszalt Szőlő Ágyas Pálinka (szőlőágyas vegyespálinka)
Fütyülős Aszalt Gyümölcs Ágyas Pálinka (vegyes ágyaspálinka)
Fütyülős Szilvapálinka
Fütyülős Körtepálinka
Fütyülős Almapálinka
6/7 anonim válasza:
Én is azt akartam írni hogy van belőlük pálinka is, de Phoney megelőzött. Az ágyasok pálinkák, azokon írja is hogy pálinka, de a sima Vilmos meg a mézes fütyülősök nem, a sima Vilmoson ha megnézed egy szóval sem írja hogy pálinka azt írja hogy Vilmos szeszesital. Igazából még nem kóstoltam egyiket se, amíg van házi addig nem folyamodom arra hogy ilyeneket igyak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!