Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az, hogy kifut a...

Miért van az, hogy kifut a must? Van valamiféle buborékfogó, vagy valami egyéb megoldás?

Figyelt kérdés
Bort szeretnék készíteni.Van pár üvegballonom.Az 54 literes szájától 1,5 arasznyira töltöm meg az üveget szőlőlével és 1 nap után kifut a kotyogóba.Mit csináljak,hogy ne sok menjen kárba?Minden üveg esetében ugyanazzal a mérettel számolok,tehát mindnél arányosan ugyanannyit hagyok meg üresen.Vegyszeres megoldást nem szeretnék használni.Gondolom az első válasz az,hogy ne töltsem annyira meg,de így is vennem kellett egy új ballont.Mi a kézenfekvő megoldás?
2014. szept. 14. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]


Kotyogó! :)

2014. szept. 14. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Magas a fehérje tartalma.
2014. szept. 14. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Kotyogón van nekem is(sima házi,vagyis a dugóból egy cső vezet egy kis üveg vízbe).Ma reggel fél 6-kor úszott a pince,munkából hazaérve szintén.Estére kivettem a kotyogóból és az üres üvegbe megy a gáz.Holnap este rárakom a kotyogóra megint.
2014. szept. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!