Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nyertem pár rekesz sört. De...

Breky00 kérdése:

Nyertem pár rekesz sört. De én nem iszok. A hirdető portálok nem tudom eladni. Hol lehetne meghirdetni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Miért, miért kell olyan emberek elől elvenni az esélyt, akik esetleg meg is innák?

Ismerősöket kérdezz meg, akiről tudod, hogy le szokott gurítani pár üveggel. Én veszek 24 darab nyerős sört, nyer belőle max 2, ismerősöm vesz kettő darabot, nyer mind a kettő.

Amúgy milyen sör, és merre laksz, hátha itt is lenne gazdája, bár nekem csak akkor jön be ha nagyon jó ár, meg jó féle, van itthon egy csomó sör, egyenesen franciaországból kapom, elég olcsón, de fogy. Fodrász is sörért vágja a hajam, harmadik fizetőeszköz a forint meg az euró után

2014. szept. 14. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nyerted és neked nem kell akkor te is ingyen add tovább annak aki iszik. Facebookon is biztos lenne rá kereslet az ismerőseid között!

Biztosan örülnének az ingyen sörnek! :) Ajándékozd el, lepd meg őket! :)

2014. szept. 15. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!