Breky00 kérdése:
Nyertem pár rekesz sört. De én nem iszok. A hirdető portálok nem tudom eladni. Hol lehetne meghirdetni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 23:12
1/12 anonim válasza:
Nincs rokonod/ismerősöd aki tud vmit cserébe adni?
2/12 A kérdező kommentje:
nem vagyunk nagy piások....:(
2014. szept. 13. 23:25
4/12 anonim válasza:
Akkor ideje elkezdened! MMMMM FINOM SÖRIKE
6/12 anonim válasza:
Vidd át a szomszédoknak vagy a suliban, munkahelyen mond el pár ismerősödnek és add el nekik picivel olcsóbban mint a bolti ár, szerintem manapság elég kapós árucikk a sör, biztosan sikerül internet nélkül is eladni :) Egyébként én se szoktam inni.
7/12 anonim válasza:
Miért mindig a magadfajta "nem iszom" féle emberek nyernek alkoholt? Ha én nyertem volna már nem lenne. :D Mellesleg szólj pár ismerősnek és ahogy az előttem szóló írta add el a bolti ár alatt. Pár nap alatt elviszik.
8/12 anonim válasza:
Ha leírod ide, hogy merre laksz, lehet itt is lesz valaki, akinek eladhatod.
9/12 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg a helyi kocsmákban , hátha átveszik .
10/12 anonim válasza:
én jó áron átveszem írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!