Milyen piát ajánlotok szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Úgy értem ti mit szoktatok inni? :) Az, hogy mennyire üt ki, az most nem annyira érdekelne.. Csak magamtól a vodka, whiskey, sör bor jut eszembe.. Mit ajánlotok? :)2014. aug. 27. 21:44
1/4 anonim válasza:
- whisky kóla, mert az ébren tart
- a sör, mert kesernyés, és néha kívánom
- néha vodka narancs
- ami fos, az a bor. Nem tudom, de én még nem ittam jót sehol (se vörös, se fehér, a fröccs meg pláne szr)
- időnként Jäger, vagy Bailey's
2/4 anonim válasza:
Nyáron rozés fröccs: üdít és bódít is egyszerre. Télen kevésbé ízes rövid (nem kommersz vodka, tequila) és sör. Édes kedvemben Maximlian, macifröccs.
3/4 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni. Meg ilyen válasz, hogy "ami fos, az a bor". Anyám BORogass.
4/4 anonim válasza:
Sokkal könnyebb ilyen kérdést feltenni, mint ennyire embertelenül válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!