Mi bajom lehetett? Detox?
Figyelt kérdés
Fel eve unnepsegen pocit tobbet ittam a kelletenel. Legtisztabb emlekezeteim szerint vagy 7deci tomenyet ihattam meg, amelle meg par sor. Az egesz este kiesett. Masnap mar hajnali 5 kor talpon voltam. Haza jottem es 2 teljes napig ha ettem / ittam valamit szinte azonnal kijott belolem. 2 hetig fekudtem itthon, de meg a 3. heten az ivaszat utan is rosszul voltam, sapadt, meg a hideg razott. Ez a jovoben hatassal lessz a májamra, vagy okozhatott neki valami maradandot?2014. aug. 5. 19:11
1/3 anonim válasza:
Persze hogy hatással lehet rá. Én azt javasolom neked hogy ne igyál ennyit a jövőben mert az nincs túl jó hatással a májadra. :)
2/3 anonim válasza:
Alkoholmérgezés. Ha detoxba kerültél volna aznap éjjel kimosták volna a gyomrod és valószínű az meggátolta volna azt hogy napokig hányj. :D Így viszont "legyőzted" magad, és hidd el még így is jobb, mintha kimosták volna a gyomrod, az egy kínzás! (nekem már volt, szerencsére full részeg voltam, de még így is elképesztő volt xdd)
Ne aggódj, nem lesz semmi bajod, ezen majdnem minden fiatal túlesik legalább egyszer. (Legközelebb már majd nem iszol ennyit. :D) Maradandót nem okozott a májadnak, de biztosan nem esett jól neki. De gondolj bele, valaki(k) évtizedekig minden áldott nap részegek (alkoholisták) és még sincs semmi bajuk. (bár a májukat már biztos nem tudnák elajándékozni.. xdd)
3/3 A kérdező kommentje:
Azon az esten voltak pillanatok, mikor haveroknak mondtam is hogy hivjak a mentot, szerencsere akkor nem tortent ez meg :). Az eset utan nem igen ittam vagy fel evig tomenyet, undorodtam tole. Nagyon ritkan iszok tomenyet, volt hogy egy este fel liter lement melle 3-4 sor es megse ereztem ( nem tudom miert), de ilyen nagyon ritkan van. Az a baj, ha elkezdek inni, akkor nincs megallas, ezert inkabb else kezdem. Meg hat azok az italok, amitol szethanytam a bele, azokat soha tobbet nem iszom, mert meg ranezesre is elkap a hanyinger :)
2014. aug. 16. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!