Mi bajom lehetett attól hogy óriásit nyeltem?
Nekem ezerszer elviselhetőbb, ha nem beszélek, nem eszek, csak pihentetem. Biztos vagyok benne, hogy a testem megoldja, csak békén kell hagynom egy darabig. Szóval ha ez a bajod ne ess pánikba, ne erre koncentrálj, csináld a dolgot, jobb lesz! Nekem 20 perc után is kellemetlen, de kb. tized annyira, mint eleinte. Írni fogok, hogy hogy alakaul.
(Nekem most pont ugyanez a bajom. Normál esetben több nyeléssel kerül a gyomromba a szájüregemből a víz, amikor iszok. Most kapkodtam, nagyon koncentráltam közben valami másra, és túl sokat nyeltem le egyszerre. Azonnal éreztem a torkomban a kérdező által is említett erős fájdalmat, és 15 perc elteltével is folyamatosan kellemetlen érzés. Alapból olyan, mintha egy ujjal folyamatosan nyomnám közvetlenül a szegycsontom felett. Ha nyelek, kb. 3-szor annyi idő alatt fejeződik be, mint normál esetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!