MI az értelme a két helyen pattintható sörnek?
Kitöltés közben nem keletkezik vákuum, ami megakasztaná a sört kiöntés közben. Ezért egy helyen levegő kerülhet bele, úgy egyenletesen lehet önteni a sört. Akár a szánkba, akár a földre, a piruló malacra, vagy a pohárba öntjük, kinek mi tetszik.
Amennyiben a pohárban HABOSRA szeretném a sört, magasabbról is tudom önteni, mivel nem bugyog a sör, hanem szépen folyik, könnyebben is szabályozható, hogy mekkora legyen a hab. (Persze ez sörtől is függ, hogy a gyártó hisz-e a sörhabban vagy próbálja habmentesre gyártani a sörét.)
Az, hogy a gyártók "nem találták még ezt ki", nem jelenti azt, hogy ne alkalmazta volna ezt már bárki. Nem kell ahhoz messze utazni, hogy lássam a söröző embereket, ahogy kulccsal, vagy zsebkéssel böknek rá második lyukat a simább öntés érdekében. Az eszköz használó ember (Homo Habilis) is képes volt ilyen trükkökre, ezért nem meglepő, hogy a modern emberek is képesek ilyenre. Az, hogy valaki megkönnyítette a dupla lyukasztást a fogyasztók részére, köszönöm szépen, és nem fogom fikázni. Attól a zsebkés nekem is beledöf azokba a sörös dobozokba, amiken hiányolom a szellőző nyílást.
Sőt!
Akik szeretik nagyon gyorsan inni a sört, azok nem is a tetejét, hanem az alját lyukasztják ki és emelik a szájukhoz, majd felül adnak neki lehetőséget, hogy a gravitáció teljes erejével a gigájukra hajtsák a kívánatos nedűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!