Hy hogyan lehet abszintot gyengébbé tenni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy meggyújtanám, de veszélyesnek tartom... esetleg óvintézkedések, valamint milyen alkohol mentes piával ajánlott higítani, hogy a zöld színe ne változzon meg.
Fogadtam, és cselhez kell folyamodnom:). Köszi a segítséget előre is.
2010. jan. 11. 19:12
1/10 anonim válasza:
Esetleg jeges vízzel, ahogy azt szokták?
2/10 anonim válasza:
én vízzel hígitva iszom(palackon rajta az arány,annak a fele elég)vagy citromlé,éges felette abszintos cukrot,és kavard össze,nemgáz ha meggyullad,de akkor óvatosan idd,vagy fújd el...a kocsmában is vízzel higitják,az az alap...mástól fakul kissé....17/l
3/10 anonim válasza:
Mi műanyag pohárba gyújtogattuk és mégse lett belőle gond. Egyszerűen csak nem kell felette perceket imádkozni.
4/10 anonim válasza:
Az abszint gyújtva a legjobb, ne parázz, azt úgy kell. :D Vízzel hígítva, égetett abszintos cukorral, hmm, a legjobb. :)
6/10 anonim válasza:
csak energiaitallal ne idd..veszedelmes mellékhatások-...
7/10 anonim válasza:
Te hallod figyelj már !!!!!!!!!!!!!!Szerintem te azt sem tudod hogy hogy kell írni te tudatlam fasz!Higítva a leg szarabb ezt nekem elehiheted mert akár mennyit meg birok belőle inni és az magában úgy erősem a legjobb!De csatlakoznék az előző kommenthez mert ABSINTHE-OT MERT ÍGY KELL ÍRNI TE SUTA!Sprite_al még nem ittam de bitos jóóó!
ABSINTHE.ABSINTHE,ABSINTHE,ABSINTHE,ABSINTHE EZT JEGYE4ZD MEG ÍGY KELLL ÍRNIIIIIIIIII:@:@:@:@
9/10 Dorian Gray válasza:
Absinthe-ot jeges vízzel csakis ha már hígítani akarod,a pirománkodást meg a csehek találták ki hozzá...én életemben nem gyújtottam meg hülyeség. Egy valamirevaló franciának a haja égnek állna ha meggyújtanád előtte:)
10/10 Phoney válasza:
A gyú'togatást az abszint-hamisítványokhoz találták ki a csehek, de nem baj, a legtöbb szupermárket-abszint ugyanolyan hamisítvány:D Mindenhogy ablaklemosó-ízük van, a sprite-ra szavazok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!