Abszolút sörös emberrel hogyan tudnám megszerettetni a bort?
Figyelt kérdés
Melyikkel próbálkozzak? Esetleg sajttál és pici bor?2014. júl. 25. 13:22
11/13 anonim válasza:
Ha nem utálja a bort, csak nem ismeri, akkor van rá lehetőség, de nem keverve, hanem borra koncentrálva.
Egy rozé fröccs nyáron, vagy egy könnyű fehér, vagy egy igazán gyümölcsös, kevésbé tanninos vörös lehet ízlene neki is.
12/13 anonim válasza:
Én nem szeretem se a sört, a borok közül is csak a száraz fehéret, azt viszont nagyon. Velem hiába próbálkoznál vörösborral, vagy félédes, édes borral, nem esne jól, és nem szívesen innám meg. Inkább ne erőltesd.
13/13 anonim válasza:
Ha valaki valamit nem szeret, akkor úgysem fogod tudni vele megszerettetni. Én ezt saját tapasztalatból mondom. Ha tuszkolod bele, egyre jobban erősödni fog benne az undor és ha kínálod, még annyit se fog belőle meginni, mint eddig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!