Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ballantines 17 Years vs...

Ballantines 17 Years vs Johnnie Walker Platinum Label?

Figyelt kérdés

2014. júl. 20. 13:05
 1/4 anonim válasza:
49%
Ízlés kérdése csak! De ha az éveket veszed akkor a Platinum Label 18éves. Szerintem a Johhnie Walker-t válaszd én legalábbis azt választanám...+ állítólag a Johnnie Walker Black Label Sir Winston Churchill brit miniszterelnök kedvenc skót whiskyje volt. :D
2014. júl. 21. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Most gold label van, nagyon finom, el se hiszem, hogy ez a lágyság még fokozható. A ballantines finestet a kedvenc olcsó skót whiskym, azért gondolkodom a 17 évrsen, mert viszont a red label nálam csak társaságba csúszik, nekem nagyon karcos.
2014. júl. 21. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
ballantines
2014. nov. 16. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Én nem kóstoltam még egyiket sem így ez nagyon szubjektív vélemény lesz. Nem vagyok nagy whiskyfogyasztó ezért bármilyen fura nekem inkább többet számít az "összhatás" vagyis, hogy milyen az adott ital üvege, formája, címkéje, doboza..stb. És bizony a JW Platinum üvege meseszép! Gyönyörűen néz ki (mondjuk a JW üvegei nekem mindig is nagyon tetszettek). A Ballantines 17 üvege nekem kicsit olyan "szerencsétlen". Nem azt mondom, hogy ronda, de a JW üvege mögött elbújhat! Van pár whiskym a vitrinemben, de egyik sincs megbontva mert nem érdekel milyen az ízük én az összhatás miatt gyűjtöm őket és fájna a szívem ha meg lennének bontva! Akkor eltűnne a varázsuk! :)Persze tudom az íz a legfőbb és most itt az ízt kérdezték, de mondom mivel nem kóstoltam egyiket sem így erről nem tudok nyilatkozni szóval bocsánat a spamért! :) Én a JW-t választanám, de nem az íze miatt.
2015. okt. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!