Jw Blue Label vs Ardbeg Uigeadail?
Nem feltétlenül a melyik jobb kérdésre szeretnék választ. Inkább tapasztakatokra és véleményekre vagyok kíváncsi akár külön külön.
Mekkora és mi en külömbözik ez a két termék saját márkájukon belül:
Ardbeg 10 és jw red labelhez képest?
Látom már régóta foglalkoztat ez a kérdés. Miért nem próbálod ki inkább?
Nem igazán értem milyen választ vársz. A 2 fajta teljesen már kategória. Valaki ezt, valaki azt szereti. Az alap típusukhoz képest ha nem vagy tapasztalt és jártas a viszkik terén, akkor nem hiszem hogy akkora különbséget nyújt, mint amennyivel többe kerül.
De lehet kapni kicsi üvegeket is, vegyél egyet és kóstold meg, aztán amelyik ízlik, abba fektess be egy 0,7-esbe.
Igazából erősen gobdolkodok a kipróbáláson, az ardbeg uigeadail annyira nem vészes árú, de a blue label, igen. Ezért gondolkodok nagyon.
Főleg azért gondolkodok deágább whiskykben, mert ritkán iszom és akkor sem sokat, ezért veszet minőségit, na és persze kíváncsi vagyok, ami úgy tudom nem bűn :) .
1 üvegnyi red labelen már túl vagyok, nem volt rossz, de kicsit ilyen, hogy is mondjam kaparó volt, tehát ami bajom volt vele az a lágyság hiánya, vagy nem tudom, hogy mondjam.
Egyébként ittam jack daniels-t , maker's marks-t, ballantines-t és persze red labelt. Az előbb felsoroltakból legalább egy üvegnyit mindenképp megittam már és most van ugye ardbeg 10-em és nem mondanám, hogy nem tudom értékelni...
De próbálok minél több whisky-t megkóstolni, mert kíváncsi vagyok :)
Illetve a ritka elég relatív, de 1 literes üveg kitart egy évig ha nincs olyan esemény ami alatt többet innék esetleg másokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!