Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jw Blue Label vs Ardbeg...

Jw Blue Label vs Ardbeg Uigeadail?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül a melyik jobb kérdésre szeretnék választ. Inkább tapasztakatokra és véleményekre vagyok kíváncsi akár külön külön.

Mekkora és mi en külömbözik ez a két termék saját márkájukon belül:

Ardbeg 10 és jw red labelhez képest?

#Walker #Johnny #értékelés #label #Ardbeg #ardbeg uigeadail #ehisky
2014. ápr. 3. 14:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Inkább a kíváncsiság, mint vásárlási szándék ami miatt kérdezem.
2014. ápr. 3. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Látom már régóta foglalkoztat ez a kérdés. Miért nem próbálod ki inkább?

Nem igazán értem milyen választ vársz. A 2 fajta teljesen már kategória. Valaki ezt, valaki azt szereti. Az alap típusukhoz képest ha nem vagy tapasztalt és jártas a viszkik terén, akkor nem hiszem hogy akkora különbséget nyújt, mint amennyivel többe kerül.

De lehet kapni kicsi üvegeket is, vegyél egyet és kóstold meg, aztán amelyik ízlik, abba fektess be egy 0,7-esbe.

2014. ápr. 3. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából erősen gobdolkodok a kipróbáláson, az ardbeg uigeadail annyira nem vészes árú, de a blue label, igen. Ezért gondolkodok nagyon.

Főleg azért gondolkodok deágább whiskykben, mert ritkán iszom és akkor sem sokat, ezért veszet minőségit, na és persze kíváncsi vagyok, ami úgy tudom nem bűn :) .

2014. ápr. 3. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 3. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ritkán iszol és nem vagy túl tapasztalt akkor annyira nem éri meg ilyen drága whiskyt venni, mert nincs is mihez viszonyítanod, vegyél előbb red labelt, Ballantines finestet, Jim Beam White-ot, Jack Daniel old no 7-et, és miután megkóstoltál jópár ilyen olcsóbb népwhiskyt utána vegyél jobbat, akkor sokkal jobban tudod majd értékelni azt. Én is először megkóstoltam 10 féle whiskyt amelyekből a legdrágább is a Jack Daniel's volt utána vettem egy fekete Johnnie-t és így tudom ezt értékelni, mert van összehasonlítási alapom, és állítom hogy sokkal jobb a többi olcsóbbnál amit eddig kóstoltam.
2014. ápr. 4. 17:23
 6/9 A kérdező kommentje:

1 üvegnyi red labelen már túl vagyok, nem volt rossz, de kicsit ilyen, hogy is mondjam kaparó volt, tehát ami bajom volt vele az a lágyság hiánya, vagy nem tudom, hogy mondjam.

Egyébként ittam jack daniels-t , maker's marks-t, ballantines-t és persze red labelt. Az előbb felsoroltakból legalább egy üvegnyit mindenképp megittam már és most van ugye ardbeg 10-em és nem mondanám, hogy nem tudom értékelni...

De próbálok minél több whisky-t megkóstolni, mert kíváncsi vagyok :)

Illetve a ritka elég relatív, de 1 literes üveg kitart egy évig ha nincs olyan esemény ami alatt többet innék esetleg másokkal.

2014. ápr. 4. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele, a piros johhnie, meg Ballantines finest, Jack kaparnak, de a fekete Johnnie sokkal lágyabb szerintem már az is bőven a jó kategória, próbáld ki azt először mert olyant tudsz venni 6-8 ezerért és ha úgy gondolod hogy az sem elég jó, akkor jöhet a blue label :D
2014. ápr. 11. 17:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül Platinum Labelt vettem, nem rossz itóka, más mint az Ardbeg. Talán kicsit jobban ízlik...
2014. ápr. 16. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
én a goldot reservet szeretem, de kinek mi: )
2014. ápr. 26. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!