Alkoholista vagyok? Lent kifejtés.
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, kb. egy éve minden este megiszok egy sört. Ha kimarad akkor hiányérzetem van. Mostanában gyakran ittam esténként sima helyett alkoholmentes sört. Nincsen hiányérzetem, jól érzem magam. A sima sört is az íze miatt ittam (legalábbis úgy gondolom). Létezik hogy az ízt hiányoltam vagy alkoholista vagyok?2014. júl. 19. 17:56
12/15 anonim válasza:
ez nem alkoholizmus. szokássá vált hogy iszol 1 sört.
13/15 anonim válasza:
na igen,ha minden reggel úgy ébrendnél hogy piszkosúl hiányzik valami,és a pohár után kapnál,akkor volna alkoholista.ez kb olyan mint mikor az orvos ajánlja vérszegényneknek a vörösbort napi dél pohár.egy normális bor 13-14%V/V,akkor mennyiségét tekintve az is több mint fél liter 4-5%-os Sör,szóval ebben nincs semmi alkoholizmus.
14/15 anonim válasza:
Annak már jele van, hogy ha mindennap iszol alkoholt, és egy nap ha nem iszol, akkor rossz, mert annyira kivánod. De ha tudod pótolni alkoholmentes sörrel, nyugodtan. Azt ihatod mindennap, mert abba nincs alkohol. Viszont ha alkoholt iszol, és nem bírod ki, hogy egy nap ne igyál, akkor már alkoholista vagy. Persze, ezt nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem ihatsz alkoholt. Ihatsz, de nem úgy, hogy mindennap, mert másképp nem bírod ki .
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 22. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!