Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Frissen kifőzött cseresznyepál...

Frissen kifőzött cseresznyepálinkát be palackoztam, másnapra egy kicsit opálos lett, mi az oka? 50fokos

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel dugaszoltad be? És makulátlan volt az üveg?
2014. júl. 17. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
csavaros tető,az üveg tiszta
2014. júl. 17. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez akkor jelentkezik mikor a pálinka csapvízzel érintkezik, vizes lehetett az üveg belül amibe töltötted. Talán nem vártad meg mosás után, hogy jól kiszáradjon. Ill. Ahol nem figyelnek rá és csapvízzel állítják be a szeszfokot desztillált helyett ott szokott opálosodni
2014. júl. 24. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!