Általában számomra a BB márkanév egyfajta garancia a bor minőségére. Szeretem a boraikat, sőt mostanság a pezsgőben is veri nálam a Törleyt.
Persze az első "hozzáértő" válaszoló nyilván a 70 ezer fölötti palackonkénti árú borból rúg be nap mint nap..)))
2014. júl. 8. 20:00
4/13 anonim válasza:
BB pezsgő qrva jó!
2014. júl. 8. 20:04
5/13 anonim válasza:
Közepes bor. Vállalható. Sokszor nem biztos hogy valami csak attól mert pár hipszter elájul valamitől az jó. Igen az ár sokszor nem a minőséget hanem a felkapottságot tükrözi. Én szivarozom. Van hogy egy olcsó szivar ízlik egy drága meg nem. Sokszor ott is a felkapottság határozza meg az árat.
2014. júl. 8. 20:05
6/13 zolidobos válasza:
Vettem én már 500 ért/l olyan meghatározhatatlan fajta összeállítású vegyes bort maszek pincében, hogy bármelyik neves pincészet adhatná a nevét hozzá. (Eger, Szépasszonyvölgy)
2014. júl. 8. 20:08
7/13 anonim válasza:
Nem veszek 70.000 ft-os borokat, de egy 600 ft-os BB-re azért igencsak egetverő pofátlanság rámondnai, hogy minőségi...
Fiam, ittál te már minőségi bort? 3.000 ft körül már kapsz finomat, ne aggódj!
A BB az borban kb., mint a Kőbányai sörben. Ihatatlan húgy, amiről a sok szintén húgyagyú gyári munkás bemesél magának, hogy ez jó, ezt ő szereti, ez élvezhető, ez minőségi...
2014. júl. 8. 20:10
8/13 zolidobos válasza:
Látom értesz hozzá))
Felvilágosítanál engem a tudatlant,(amúgy agrármérnök vagyok)hogy az árakon kívül mi a beltartalmi, és ízbeli különbség egy BB rizling, és egy Bock rizling között?
Kész vagyok tanulni!
2014. júl. 8. 20:17
9/13 zolidobos válasza:
Akkor ezt megbeszéltük fiam!DD)))
2014. júl. 8. 20:26
10/13 anonim válasza:
Kóstoltad már a kettőt egymás után? Akkor lehet nem kérdeznél ekkora baromságokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!