Hogyan szerethetném meg a sört?
Utálom, hogy ha barátokkal elmegyünk sörözni én sosem iszok..Olyan mint a tevehúgy, akármilyet iszok, szar...
Nincs valami módja, pl ha sokat iszok akkor megszokom vagy valami. Más hogy érezheti finomnak ezt a szart?
tudok erre egy módszert ami már elég sok embernek bejött
amikor nagyon szomjas vagy de tényleg nagyon, amikor izzadsz mint a ló és csak vizet kívánsz, na akkor igyál sört
először nem fog jól esni akkor sem aztán később már iszod akkor is ha nem vagy szomjas :D
Régen én is utáltam, de a barátom sörös, és mentünk sörfesztekre, ide-oda és mindig belekóstoltam, ha vett. Elég hamar megszerettem. Kezdetben csak a gyümölcsösöket ittam én is (miattam vette, aztán részokott :D ), mert az nem volt keserű, de most már ott tartunk, hogy imádom a keserű, testes söröket (is).
Amúgy ne Dreher, meg ezeket vedd, hanem minőségit - drágább, viszont tényleg remek.
Múltkor sörfeszten voltunk, aztán átmentünk Kaukázus koncira. Hát majdnem kiköptük az első korty "hazait" a sok cseh után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!