Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szerethetném meg a sört?

Hogyan szerethetném meg a sört?

Figyelt kérdés

Utálom, hogy ha barátokkal elmegyünk sörözni én sosem iszok..Olyan mint a tevehúgy, akármilyet iszok, szar...

Nincs valami módja, pl ha sokat iszok akkor megszokom vagy valami. Más hogy érezheti finomnak ezt a szart?

2014. júl. 8. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valami gyümölcslével, (pl. Sió lime, Sprite)keverni. Az ereje megmarad, de édesebb lesz valamivel. Én is így iszom. Sőt a nagy sörös németeknél is divat a Sprite-weißbier.
2014. júl. 8. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Cidernek nincs poshadt alma íze... ha meg neked nem tetszik, ne igyad, de miért kell leszólni??
2014. júl. 8. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Az "akármilyet iszok, szar... " gondolom csak a Kőbányai, Soproni, max Dreher, Heineken szintig terjed. Kóstolj meg pár komolyabb külföldi márkát, nem csak a hazai olcsóésakciós lóhúgyokat. Paulaner, Leffe, Corona, ilyesmikkel próbálkozz. Ha ezek sem jönnek be, akkor a sör valószínűleg egyszerűen nem a Te italod.
2014. júl. 8. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

tudok erre egy módszert ami már elég sok embernek bejött

amikor nagyon szomjas vagy de tényleg nagyon, amikor izzadsz mint a ló és csak vizet kívánsz, na akkor igyál sört

először nem fog jól esni akkor sem aztán később már iszod akkor is ha nem vagy szomjas :D

2014. júl. 8. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Régen én is utáltam, de a barátom sörös, és mentünk sörfesztekre, ide-oda és mindig belekóstoltam, ha vett. Elég hamar megszerettem. Kezdetben csak a gyümölcsösöket ittam én is (miattam vette, aztán részokott :D ), mert az nem volt keserű, de most már ott tartunk, hogy imádom a keserű, testes söröket (is).

Amúgy ne Dreher, meg ezeket vedd, hanem minőségit - drágább, viszont tényleg remek.

Múltkor sörfeszten voltunk, aztán átmentünk Kaukázus koncira. Hát majdnem kiköptük az első korty "hazait" a sok cseh után. :D

2014. júl. 8. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 jól mondja, ha nagyon szomjas vagy, nagyon meleg van, esetleg nagyon sósat ettél, valószínűleg jól fog esni egy pofa sör (még a kukoricásból is).
2014. júl. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!