Hogyan szerethetném meg a sört?
Utálom, hogy ha barátokkal elmegyünk sörözni én sosem iszok..Olyan mint a tevehúgy, akármilyet iszok, szar...
Nincs valami módja, pl ha sokat iszok akkor megszokom vagy valami. Más hogy érezheti finomnak ezt a szart?
Az alkohol drog, a hatásán keresztül meg lehet szeretni az ital ízét, legyen bármilyen ocsmány. Így szeretik meg milliók az olcsó sört, a hibás házipálinkát, de egyesek még a kommersz szeszesital vagy a feketén terjesztett filléres műborok ízét is.
Az emberek egy kisebbik része viszont sosem szereti meg a selejt dolgokat, náluk legfeljebb az undor múlik el. Ha sokat iszod, előbb-utóbb gond nélkül le tudod majd gyűrni, csak kérdés, hogy kell-e ez neked.
Persze, elképzelhető, hogy tényleg nem szereted a sört, de sokkal valószínűbb, hogy még sosem ittál értelmesen megcsinált söröket. Én pl. majdnem tíz évig hittem azt, hogy utálom a sört.
Én alkoholmentessel kezdtem, azt lehet inni bármikor, víz/kávé/cukros üdítő helyett bejött. Az fogott meg hogy egyedi az íze, ilyet nem tudsz máshogy előhozni (természetes az egész).
Aztán áttértem az alkoholosakra, mert ott nagyobb a választék.
Meg is nőtt a pocakom azóta :)
A kocsmában nem adnak mást? :O:O
Én pl. nem szeretem a rövidet, így nem iszom, ilyene egyszerű.
Ha mindenáron sörözni akarsz akkor próbáld ki a gyümölcsös söröket. Azoknak teljesen más íze van.
Én sem vagyok nagy sörös/boros. Nem szeretem az ízét. Többnyire cider-eket szoktam inni társaságban. Valahogy az ízlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!