Nincs olyan, hogy legjobb... Melyik a legjobb étel??? Kinek mi ízlik... Aki a scotch-ot szereti, annak valamelyik schotch... aki meg bourbon-t annak meg az... 12 éves, 21 éves... nekem mind egyforma, utálom az alkoholt... 21 éves chivas-t kóstoltam egyszer, viszonylag drága, de én nem éreztem különbséget.
Miért kérdezed?
2010. jan. 6. 19:02
3/14 A kérdező kommentje:
Hát igaz... Mert szeretnék vásárolni jack daniels black labels et de ha van jobb akkor azt:D:D venném !
2010. jan. 6. 19:11
4/14 anonim válasza:
Chivas Regal, Jameson elég jó minőség. De személy szerint nekem a Jack Dan's ízlik
2010. jan. 6. 19:51
5/14 anonim válasza:
Én mondjuk a single malt-okra esküszöm, sokkal szebb, karakteresebb ízük van (mondjuk az árukban is meglátszik :) )
2010. jan. 11. 21:38
6/14 anonim válasza:
Mindenkinek más,attól függ hogy innád,én a scotch-okat tisztán vagy szódával,jéggel,gyömbérrel szoktam,bourbon-t tisztán nem tudnék meginni,cola-val inkább.Ha scotch-vonal : Johnnie Walker,Chivas,ha bourbon akkor Jack vagy Jim.
2010. jan. 13. 02:25
7/14 anonim válasza:
Jack daniels
2010. jan. 13. 17:28
8/14 anonim válasza:
Utolso: biztos szereted a Jacket, ha le se tudod irni a nevet... kedves kerdezo: a Black Label az Johnnie Walker, nem Jack Daniel's.
Egyebkent a single malt whiskyk tenyleg jok, nekem a kedvencem a Chivas Regal. Az izuket pedig nagyon is meg lehet kulonboztetni. Igyal meg egy piros Johnnie-t, meg egy Chivast. Van egy "kis" kulonbseg.
RJ 19/F
2010. jan. 14. 02:26
9/14 anonim válasza:
Ja egyebkent: Johnnie Walker Blue Label. Nem ittam meg ilyet, de valoszinuleg nem veletlenul kerul par tizezer forintba per uveg. Valoszinuleg nincs ra penzed. Ha megis... egeszsegedre! Majd mondd el, milyen!
RJ 19/F
2010. jan. 14. 02:28
10/14 Dorian Gray válasza:
röpködnek a mindenféle márkák, érdekes hogy a Tullamore-t senki nem említette nem vagyok nagy whiskys de nekem talán ez a kedvencen nagyon finom karakteres íze van, és annyira nem is drága.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!