Máshogy nem lehet élvezni az ivást? Miért issza magát mindenki tök részegre?
Figyelt kérdés
A haverok annyit isznak, hogy már neki borulnak miondennek de csak töltik még a pálinkát kifele...
Aztán mindig van valamelyik aki rosszul lesz és hány.
Ésmindig ezt csinálják!
Nem csak kezdők és nem ismerik a határt!
Többször voltak már az árokból kiszedve.
Miért nem képesek annyit inni hogy jól érezzék magukat?
Miért kell hányásig inniuk magukat folyton?
Én vagyok idiótákkal körbe véve, vagy az nem buli ha nem kell a földről felszedni az embert?
18 fiú
2014. jún. 10. 12:02
1/3 anonim válasza:
Nem azért, hogy kötekedjek, de Te most azért írtál ide, hogy megkapd a dícséreteket, milyen rendes gyerek vagy, mert nem rúgsz be alkalomadtán. Sosem értettem miért kell beleszólni mások életébe. Minek a miérteket keresni? Ha nekik jó hullarészegen, akkor neked mit számít? Te nem rúgsz be, ők igen, ennyi.
2/3 anonim válasza:
Jó kérdés, nem tudom mi a jó abba ha valaki berúg. Egyszer meg kéne tényleg kérdezni egy részeg embert, h mi a jó abba, h bűzlik és összehányja magát.
3/3 anonim válasza:
Minek megkérdezni? Próbáld ki, aztán megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!