Van olyan hogy valakiben az alkohol jókedv, és boldogság helyett rosszkedvű, lehangolt legyen?
(idézek)
,,Egy-két pohár ital egyik alkalommal levertséget és letargiát okoz, máskor (más körülmények között) növekvõ aktivitáshoz és feldobódottsághoz vezethet. Egyesek véleménye szerint az alkohol a világ legjobb szorongás-oldója: oldja a gátlásokat, kellemes közérzetet, jó hangulatot, barátságos viselkedést eredményez.
persze hogy van,mindenkire másképp hat
valaki meg álmos lesz tőle...
Ez egy rendkívül összetett téma!
Nekem rengeteg személyes tapasztalatom van.
Nagyon sok tényező befolyásolja a dolgot. Például hogy milyen az általános és a pillanatnyi pszihés állapotod, dohányzol-e (ha igen,csak mértékkel!), milyen minőségű alkohol van az italban és mi az (sör,bor,pálinka vagy esetleg ez is-az is) milyen gyakran és milyen mennyiséget iszol, fiziológiás állapot (azaz a szervezeted víz, só, cukor, energia és egyéb tartalékai)
Nekem a legkellemesebb berúgásaim akkor történtek, amikor pár órával előtte sportoltam egy kicsit (nem hullafáradtra!) aztán evés és utána jó társasággal elmentünk sörözni.
Ha rövidet iszik az ember, akkor inkább valami gyümölcslével kell bekeverni. Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!