Hány pohár pezsgő után rúgok be?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 14:41
1/12 anonim válasza:
Honnan a fenéből tudjuk hogy ki vagy? :D
Nő/Férfi? hány kg? Mennyit szoktál inni? Milyen pezsgőt iszol? Mit ettél előtte? stb...
2/12 anonim válasza:
honnan tudjam hogy mennyire birod a piát?
3/12 anonim válasza:
Ez annyi mindentől függ!
(szoktál-e inni, mennyit és mit eszel előtte, de még attól is, hogy milyen a hangulatod!!!)
Idd lassan és érezni fogod, amikor már kezdesz berúgni!
Nehogy azt csináld, hogy benyomsz egy üveggel egyszerre, aztán egyik pillanatról a másikra kiüt úgy, hogy irány a detox...!
4/12 anonim válasza:
Én amíg sosem ittam 5-6 pohár után.
5/12 anonim válasza:
pohár? öcsi, ha beakarsz rugni üvegből igyál!! :D:D:D XD jó kis kérdés
7/12 anonim válasza:
Jaj már komolyan kész vagyok az ilyen kérdésektől, hogy hány pohár ettől meg attól lehet berúgni. Próbáld ki és megtudod.
8/12 anonim válasza:
De ez a oldal azért van,hogy az ember úgy kérdezhet dolgokat,hogy éppeszű választ kap rá.szóval nem kell bántai egyik kérdésírót sem...
válaszom is van,amúgy:ezt embere válogatja,én pl egy kispohártól szédülni kezdek. (belőlem sem lesz alkesz) :-)
9/12 A kérdező kommentje:
183cm/61/15f
2009. dec. 31. 18:22
10/12 A kérdező kommentje:
61 kg bocs:D
2009. dec. 31. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!