Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik az az alkohol amiből...

Melyik az az alkohol amiből keveset kell inni és mégis be lehet tőle rugni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nem gyakran szoktam inni,ha el is megyek egy-egy buliba akkor is csak egy-két pohár pezsgőt iszok maximum.A probléma az hogy nem nagyon szeretem az alkoholok ízét de most szilveszterkor ha nem is berugni,de azért szeretném jól érezni magam.Melyik italt ajánlanátok?
2009. dec. 29. 16:43
1 2
 11/17 anonim válasza:

körtepálinka!! a legjobb 52%

a JÄgert nem ajánlom mert másnap nayon szarul vagy tőle ez tapasztalat..

2009. dec. 29. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
vodkás patronos megoldást nem javaslom (nálunk Fény néven fut), én nagy piás vagyok, de ebből megittam 2őt úgy hogy előtte ittam 2 jägert, és az egész éjszaka kiesett...
2009. dec. 29. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
A patronos-vodka nagyon durva, csak akkor igyál (max 1-et;)) ha van aki vigyáz rád, mert tényleg kiesik az egész éjszaka. Én jégermatyizni szoktam, imádom az ízét, bár még sosem sikerült berúgnom tőle, másnap sem voltam rosszul pedig komoly mennyiséget meg tudok inni belőle.
2009. dec. 30. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha nem iszol gyakran, absinthe-ot nem nagyon ajánlom. Én lassan alkoholistának mondom magam, de még nekem is meggyűlik vele a bajom. Bár lehet azért mert egyszer belenevettem egy felesbe, az orromon jött ki. (mondanom sem kell, attól az egytől úgy berúgtam, hogy nem igaz)

Én a boroskólát javasolnám. 4:1-est, kettőt megiszol szívószállal szép lassan, és egyre jobban fogod érezni magad. Nem is ürül ki olyan gyorsan és 8 deci bor, ha nem vagy hozzászokva bőven jó.

2009. dec. 30. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam, hogy a VBK az finom, csak normális borból kell csinálni. Esetleg önts hozzá több colát, az arányokat nem kell tartani, a szívószál a kulcs. Főleg ha ott kezded el izomból szürcsölni ahol a pia a pohárhoz ér. Vagy ha a szívószál 70 centis.
2009. dec. 30. 10:47
 16/17 anonim válasza:
ABSINTH
2009. dec. 30. 19:55
 17/17 anonim válasza:
azért, mer szivoszállal aszthiszem gyorsabban szivodik fel..de csak ha lassan iszod"
2009. dec. 31. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!