Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik az az alkohol amiből...

Melyik az az alkohol amiből keveset kell inni és mégis be lehet tőle rugni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nem gyakran szoktam inni,ha el is megyek egy-egy buliba akkor is csak egy-két pohár pezsgőt iszok maximum.A probléma az hogy nem nagyon szeretem az alkoholok ízét de most szilveszterkor ha nem is berugni,de azért szeretném jól érezni magam.Melyik italt ajánlanátok?
2009. dec. 29. 16:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
whiskey, Jager, pálinka
2009. dec. 29. 16:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szoktál rendszeresen inni, akkor bármelyik töményből iszol 1-2őt, és beállsz. Jägermeister vagy tequila tökéletes erre.
2009. dec. 29. 16:52
 3/17 anonim ***** válasza:
kérdésed lényege, hogy melyik ital tartalmazza a legtöbb alkoholt. ez minden üvegen rajta van, %-ban kifejezve. az Absinthe illetve Stroh rum fog nyerni ;]
2009. dec. 29. 17:00
 4/17 anonim ***** válasza:
A tisztaszesz még jobb!
2009. dec. 29. 17:04
 5/17 anonim válasza:
49%
ha szívószállal iszod akkor még a konyakmeggyek belsejétő isXD
2009. dec. 29. 17:07
 6/17 anonim ***** válasza:

nem tom, nekem ez a szívószálas "trükk" sose jött be, szerintem placebo lehet az egész:D

egyébként abszinthe-ból megiszol kettőt és bőven jól leszel;)

2009. dec. 29. 17:10
 7/17 anonim ***** válasza:
vodkára egy patron...2-t megiszol...bár ez már inkább teleport lenne. amúgy szerintem ha nem szoktál inni, akkor ne így kezdd, mert tuti vagy nagyon kiütöd magad vagy nagyon rosszul leszel és buli helyett a wc-kagylót támogatod.
2009. dec. 29. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
A szívószálas dolog igenis hatásos, én gyakran csinálom, és tényleg hamarabb hat!
2009. dec. 29. 17:28
 9/17 anonim válasza:

Én amikor egyszer "igazán jól voltam", három-négy feles Jägert ittam és semmi mást. Szóval az üt!

Bár én nem szoktam ipari mennyiséget fogyasztani soha, de ez eléggé bejött..

Azért te se ess át a ló túloldalára! :)

2009. dec. 29. 17:32
 10/17 anonim válasza:

Absinthot ajánlom!

De vigyázz vele, nagyon erős!

Vagy esetleg Jamaikai rum kólával!

2009. dec. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!