Nem lesz baja annak a töménynek holnapra, amit mar most bekevertem szénsavas üdítővel?
Figyelt kérdés
Pl megerjed, felrobban, bármi:DDD2014. máj. 11. 12:12
1/8 A kérdező kommentje:
Gyömbér whisky
2014. máj. 11. 12:20
2/8 anonim válasza:
Jó kis whiskey-t elkeverni,bűn...
3/8 anonim válasza:
A szénsavas üdítő nem romlik megy egy nap alatt, igaz, egy évet sem bír ki, ha meg lett bontva, csak egy nap alatt a fele szénsav elmegy belőle, két nap alatt meg majdnem az egész. A tömények többsége meg nem romlik meg még akkor sem, ha évekig tárolod, mert az erős alkoholtartalom 35-40% már eltartja. A rumnak pl. nincs szavatossági ideje, mert soha sem fog megromlani.
Erjedés: Mi erjedne meg? Az alkohol már egyszer túl van az erjedésen. Az üdítőt meg konzerválja az alkoholtartalom.
Tehát egyedül a szénsavtartalom csökkenése miatt lehet egy kisebb bosszúságod.
4/8 anonim válasza:
Amúgy ha jól tudom, a whisky-nek sincs szavatossága, azaz korlátlan ideig eláll.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2014. máj. 11. 13:38
6/8 anonim válasza:
Abban egyet értek hogy a jó kis whiskyt bűn keverni, csakhogy a népwhiskyk mint pl.: a Jack Daniels's old. no. 7 Ballantines Finest, Johnnie Walker Red Label, Jim White nagyon távol állnak a jó jelzőtől, és sokkal ihatóbbak bekeverve, amúgy hosszú távon ha nem tartod hidegben lehet hogy a gyömbér megromlik, és azzal elrontja a whiskyt is, de hűtőben szerintem akár egy évig is elállna, a whisky tisztán meg a végtelenségig.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk nem értem,az miért vesz Whiskey-t ha nem bírja mert túl erős,vagy nem ízlik neki...
Ha csak beakar rúgni akkor egy 700ft-os 2 literes vörös koccintós olcsóbb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!