Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha a házipálinkához öntök...

Ha a házipálinkához öntök vizet azt észre lehet venni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de miért akarsz ilyet csinálni?
2009. dec. 26. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Ha utólag öntöd hozzá, akkor beopálosodik. Ha mindenképpen gyengébbet akarsz belőle csinálni, a víz mellett tegyél bele megmelegített mézet, és akkor a mézre is rá tudod fogni, hogy azért nem olyan szép tiszta. És persze finom is! :D
2009. dec. 26. 17:12
 3/12 A kérdező kommentje:
nem.. akarok vinni buliba egy kicsit belöle és h a szüleim ne vegyék észre h fogyott belőle.
2009. dec. 26. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem átlátszó üvegben van, nem veszik észre. Feltéve ha nem fele-fele arányban higítod fel :)

De miért nem kérsz inkább? Biztos adnának egy-két dl-nyit... (attól függ persze, hány éves vagy).

2009. dec. 26. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
inkább kérj belőle. persze nyilván azt hiszed biztos nem adnak, de gondold el, észre fogják venni és akkor talán el sem engednek, vagy utána nagy büntetés lesz.
2009. dec. 26. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet érezni.

Szerintem a kérdező nem olyan nagyocska ám =)

Ha elég idős lenne akkor ezt megbeszélné a szüleivel, vagy boltba venne pálinkát.

2009. dec. 26. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én is csináltam már ilyet:) az a lényeg hogyha sok a páilnka és keveset ittál belőle érdemes hozzáönteni egy kis vizet (max 1-2 feles) de így nagyobb tételben hogy vinni akarsz el nem érdemes mert tényleg meg fogják érezni
2009. dec. 26. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
hát azért ha beleöltesz egy üveg páleszbe egy deci vizet azt nagyon meg lehet érezni:D
2009. dec. 26. 19:50
 9/12 anonim válasza:
Ha felöntöd vízzel a többi piát is "elrontd"
2009. dec. 26. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne öntsd fel, mert ne rontsd el, mikor kifőzették megbeszélték, hogy hány %-osra hígítsák föl a tiszta szeszt(egyébként vízzel hígítják 35, 40, 50, stb%.osra, kérés szerint).Így fizettek érte.Így ennek adott alkoholszázaléka van most.

Szerintem nem lenne fair a szüleiddel szemben, hány éves vagy? Kérj inkább :D!A háziból nem kell sokat inni, hogy megártson, ergo nem is kell sokat kérni belőle, csak kóstolóba :D!

2009. dec. 26. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!