Mikor fog javulni a helyzet? Nem iszok soha, de ma ittam kicsit.
Figyelt kérdés
Szóval ma összejött a család, nem szoktam semmit sem inni, de ma ittam 2 felest, meg egy sört.
Részeg nem vagyok, de hányingerem van.
Mikor múlik el kb 4 órája ittam.
2014. ápr. 19. 21:05
11/12 anonim válasza:
gondolom már semmi bajod, de leírom legközelebbre...
oldalt feküdj,én háton szédülök, hason meg feszül a gyomrom és hányingerem van...
12/12 anonim válasza:
2 feles és egy sör után forog veled a világ? Ejj..de örülnének az egyetemisták ha ők is hasonló mennyiségtől be tudnának rúgni. Mellesleg enni kell és sokat (lehetőleg alkoholmenteset) inni. Én általában Kólát vagy szódát szoktam inni. Nem túl hideget, lehetőleg olyan szobahőmérsékleten. Aludni pedig legjobb oldalra fekve, bár én részegen 2-3 órát mindig forgolódom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!