Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen piát ajánlotok szilvesz...

Milyen piát ajánlotok szilveszterre?

Figyelt kérdés
Még sose rúgtam be most idén szilveszterkor be szeretnék rúgni milyen piát ajánlotok?
2009. dec. 20. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2009. dec. 20. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Alapozz néhány doboz sörrel, vegyél valami finom likőrt főfogásnak, majd éjjfélre vegyél 1-2 üveg pezsgőt.
2009. dec. 20. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
:-DD
2009. dec. 20. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
két pohár martini elég lesz:)
2009. dec. 20. 12:32
 5/9 anonim válasza:

Bacardi Breezer, több ízben kapható, nem drága (2-3 üveg szerintem elég lesz kezdésnek) ha először fogsz inni (berúgni) akkor ne töményekkel kezd, lightosabb italokkal (sör, ilyen koktél löttyök) és próbálj mértéket tartani, mert az se jó ha annyit iszol, hogy hányás lesz a vége...

Amúgy hány éves vagy és f/l?

2009. dec. 20. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:

hát aki 2-3 bacarditól jól érzi magát az elég furi.

én életemben mikor 2.jára ittam a 70-os tiszta abszintot kísértem bacardival... és tökéletesen eltaláltam a mértéket, mert pazar hangulatom volt, és nem hánytam.

2009. dec. 20. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam,hogy este 10-re megiszok egy üveg vodkát és jól érzem magam. (én eléggé vodka imádó vagyok)

Szóval kezdésnek 1-2üveg sör,9-10fele meg Bacardi,Martini ez után meg ütősebbek. (pl: Jim Beam,Royal vodka,Ouzo )

2009. dec. 25. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,és azért írtam ilyeneket mert:

"most idén szilveszterkor be szeretnék "

Tehát csak a kérdésre válaszoltam!

2009. dec. 25. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondom a tutit 2-3 portorico kezdésnek(persze elég 3cl) aztán meg valami női lötyi egész este ilyen gyömölcsízű vodkából készült valamik azok nem ereősek de ha az este folyamán szétosztasz vagy 10-et akkor fenttartja a jó hangulatodat!:D
2009. dec. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!