Pianopeti97 kérdése:
Hogyan lehet pálinkából a gyümölcs ízt (eper pálinka) elvenni?
Figyelt kérdés
Esetleg ha valamivel keverem?
Az a lényeg, hogy valami olyasmit kapjak mint a vodka.
(Nem szeretem az eper ízét,de nincs más.)
2014. márc. 30. 17:31
1/6 anonim válasza:
Aktív szénen kellene átszűri, az feltehetően adszorbeálná az aromaanyagokat.
2/6 A kérdező kommentje:
húúú,köszi
2014. márc. 30. 17:50
3/6 anonim válasza:
Azért az eperpálinka az nem olyan mint a körte vagy szilva, barack, hogy minden háznál van, ha van becsüld meg, vagy inkább add el, és vegyél az árából vodkát.
Habár ilyen kérdésből ítélve te még a 30 éves whiskyt is kólával innád...
4/6 anonim válasza:
Csak akkor érdemes eladni hogyha tényleg finom házi pálinka, és nem az a tipikus, dobáljuk össze a félig megrodhadt gyümölcsöket hogy ne menjen kárba pálinka. Ha finom akkor tényleg cseréld el inkább vodkára.
5/6 anonim válasza:
Eperpálinkának jó ára van, ha eladnád vehetnél belőle vodkát bőven...
6/6 anonim válasza:
Hát fura ízlésed van, de te tudod. :)
Az aktív szén minden ízt visz, literenként kell bele 2-5 gramm, fél napig hagyd benne és szűrd le nagyon finom szűrőpapíron.
A másik lehetőség, hogy újra lepárolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!