Baileys-hez hasonló, olcsóbb italt tudtok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 00:35
11/12 anonim válasza:
Igen,van egy ami isteni finom,ugyanolyan mint a Bailey's,csak sűrűbb egy kicsit,és szerintem még finomabb is,bár nem tudom,hogy olcsóbb-e. Saint Brendan's a neve.Az említettek közül mindet kóstoltam,az egyik sem olyan,de ez tényleg! Kóstold meg! :)
12/12 anonim válasza:
sziasztok.
a karamellt mindnyájan kihagytátok, pedig az a lényege.
nem húzom le a bailey's-t, de szerintem pocsék.
házilag sokkal markánsabb ízűt, és magasabb alkoholfokút, még krémesebb állagút lehet előállítani. és még véletlenül sem válik el, nem lesz csomós, gusztustalan, ahogy azt itt valaki írta.
de pl a Carolans is finomabb, ha nem akarsz pancsolni vele. (de gyorsan megvan, nem kell hozzá nagy tudás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!