Melyik whiskey/whisky-t válasszam az alábbi listából? A többi lent.
Szeretnék whisk(e)y-t venni és a véleményeteket szeretném kérni, hogy melyiket vegyem meg az alábbi listából. Még egyiket sem kóstoltam. Az nagykerben ahol venni szeretném sokféle van, de ezek amik megfelelnek a pénztárcámnak, meg nem szeretnék elsőre annyira drágát venni. A jobb márkák közül csak ezek kaphatóak.
Famous Grouse
Grant's
Four Roses
Jim Beam Black
Jim Beam Choice
Jameson
Kilbeggan
Tullamor Dew
Bátran merem ajánlani a Jameson-t. Finom, ízléses fémdobozban ideális ajándék is lehet szülinapra férfi rokonnak.
A Tullamore sem lehet rossz, hiszen ír, de ahhoz nincs díszdoboz, legalább is nem láttam még hozzá.
A két skót kábé egy szinten van. Nem egyformák, de egyiket se mondanám jobbnak. A listáról ez a két leggyengébb tétel, de azért nem ihatatlanok.
A három amerikaiból a JB Black a legjobb, de ettől nem muszáj azzal kezdened, a másik kettő is rendben van.
A Kilbeggant nem ismerem, a Tullamore Dew viszont valamivel ízesebb, teltebb a Jameson-nél (habár egy árnyalattal kevésbé lágy).
Az összes közül a JB Black nevezhető kiemelkedőnek (a Kilbeggant ugye nem kóstoltam, de nem adnék neki sok esélyt erre), ez már súrolja a felsőkategóriát, a többi nem. (Azokból is vannak drágábbak, de ha a JB Black az árplafon, akkor nyilván az alapváltozatokra gondoltál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!