MIXEREK! FONTOS KÉRDÉS! Legyen szíves vki megmondani nekem, h béna, láma vagyok, vagy mi van, h nem tudok Bloody Brain (Véres Agy) koktélt csinálni! Hogy lehet megcsinálni, h fenn maradjon a baracklikőrön a Bailey's, vagy akármilyen krémlíkőr?
Nem tudtam megcsinálni egyszer sem, rossz a baracklikőröm, nem elég nagy a cukortartalma, vagy tényleg ilyen láma pénisz vagyok, esetleg ez is olyan, mint a fugukészítés, h évekig tanulni kell?
Előre is köszi a segítséget. :)
UI: Remélem, h jó helyre írtam a kérdést, mert már megfenyegettek a helyi Istenek, h kidobnak. :D
Nekem ez a leírás alapján sikerült.
Remélem jó lesz neked is. [link]
3-as:
Én is így gondolom, h k. sűrűnek kell lennie a likőrnek, de már több fajtán is próbáltam, s nem adta. Majd elnézek vmi mixerboltba most már, h olyat adjanak, ami király.
Ha „sűrű”, szirupos jellegű likőröket használsz, akkor nem azokkal lesz a baj, hanem a rétegzési technikával (valóban kell hozzá egy kis gyakorlat, mert két likőrt egymásra rétegezni nehezebb, mint pl. likőrre párlatot, de ha megnézel erről néhány videót, akkor előbb-utóbb mennie kéne.)
Az apricot brandy-k mind garantáltan jók hozzá (ezeket ilyen névvel szokták címkézni), a bárok tudomásom szerint általában a Bols és a DeKuyper apricot brandy-jét használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!