Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baileys házilag. Hogyan...

Baileys házilag. Hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés

2013. nov. 30. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb 5 evőkanál nutellába mézet csorgatok és felmelegítem úgy, hogy folyós legyen, de nehogy odaégjen. Akkor beleöntök tejszínt, egy félliterest. Azzal elkeverem, majd egy kis konyak kerül bele. Ezzel vigyázni kell, mert el kell találni, hogy érezd az alkoholt, de ne legyen túl erős.

Ha már összeállt, néha keverek rajta egy kicsit a habverővel, mert akkor simább lesz.

2013. nov. 30. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rumos verzióval nem próbáltad..?:)
2013. dec. 2. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
De, volt hogy azt öntöttem bele. Ami épp otthon volt. Most konyak van, és magában nem szeretem. :-)
2013. dec. 2. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!