Ennyitől mennyire rughatok be? (Folyt lent
Elárulná nekem az, aki lepontozta a "hét deci bortól nem lehet berúgni" írásomat, hogy miből gondolja, hogy ez nem igaz és hány éves, valamint ivott-e már életében valaha alkoholt?
Haverjaimmal kétszer hét decit megiszunk és az még csak alapozásnak megy el. És vannak olyanok akiknek ez még alapozásnak se elég!
Az hogy te mennyit iszol egy dolog. De 7 deci bortól be lehet rúgni. A korhoz például nincs köze, csak a testsúlyhoz és az edzettséghez, illetve a gyomortartalomhoz. Például egy 40 kilós ember ha nem evett 20-30 órája, akkor 7 deci bortól el is ájul.
Én 10 éve iszok, 90 kiló vagyok, de 7 deci bort én is megérzek. Ha húzóra és éhgyomorra iszom meg, akkor ki is üt.
Ellenben aki lepontozta az "ebbe akár bele is halhatsz" kommentemet, kérdezném, hogy miért? Ha már valaki ilyen hülye, legalább nézzen meg egy kalkulátort. 2,5% véralkohol szinttől áll fenn a halál veszélye, és a fentebb említett mennyiség kb. 5%-nak felel meg.
Hát nemtudom, én iszok becsülettel, rendszeresen :D, de ez csak tőled függ.
7 deci bor a fejembe se száll, szinte meg se érzem. Fél liter pálinka már kicsit húzósabb, de még azzal is boldogulnék. Viszont a kettő egyszerre nem annyira szerencsés párosítás. Igyad inkább sörrel a pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!