Hány feles után lehet berúgni?
....:D nem tudom hogy ülnek le ide az emberek és még itt hibátlanul is gépelnek , meg a pontot stb kiteszik ha ennyire sokat ittak és kész vannak :D . Amúgy tényleg emberfüggő, + abban is igaza van az egyik hozzászólónak , hogy mennyit kajál előtte, vagy kajál-e egyáltalán. Nekem pl , Isten ments hogy dicsekedjek vele :D , de megiszok 5 feles hubertust, 2-3 sört, 2-3 vodka narancsot + vbk-t :D tehát magyarul minden sz*rt akkor utánna még simán tudok menni , úgy , hogy ha hazaérek se hányok össze semmit se.
DE!:D ha mondjuk nem eszek előtte mer nem tudom miért nem , akkor kb megiszok 2-3 felest akkor nekem csá van :D ez halál komoly, összehányok utánna mindent , és a legrosszabb benne hogy már egy idő után nincs mit kihánynom de még mindig kell :D . szóval ha iszok akkor csak úgy iszok hogy előtte kajálok rendesen.:D
Amúgy nem szoktam minden nap inni , általában 2-3 hetente , úgy komolyabban, vagy inkább havonta.
Hát az a lényeg hogy mit iszol az nem mindeggy
gyömölcslikőrt lehet inni literszám
a 40% körüli piáknál 6-8feles elég lehet
portótól fölfelé 3-nál több= agyhalál:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!