Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány feles után lehet berúgni?

Hány feles után lehet berúgni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

....:D nem tudom hogy ülnek le ide az emberek és még itt hibátlanul is gépelnek , meg a pontot stb kiteszik ha ennyire sokat ittak és kész vannak :D . Amúgy tényleg emberfüggő, + abban is igaza van az egyik hozzászólónak , hogy mennyit kajál előtte, vagy kajál-e egyáltalán. Nekem pl , Isten ments hogy dicsekedjek vele :D , de megiszok 5 feles hubertust, 2-3 sört, 2-3 vodka narancsot + vbk-t :D tehát magyarul minden sz*rt akkor utánna még simán tudok menni , úgy , hogy ha hazaérek se hányok össze semmit se.

DE!:D ha mondjuk nem eszek előtte mer nem tudom miért nem , akkor kb megiszok 2-3 felest akkor nekem csá van :D ez halál komoly, összehányok utánna mindent , és a legrosszabb benne hogy már egy idő után nincs mit kihánynom de még mindig kell :D . szóval ha iszok akkor csak úgy iszok hogy előtte kajálok rendesen.:D

Amúgy nem szoktam minden nap inni , általában 2-3 hetente , úgy komolyabban, vagy inkább havonta.

2009. dec. 8. 00:50
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Jah és akkor nekem eszembe nem jutna gép elé ülni , :D de ha még eszembe is jutna , tuti nem menne.
2009. dec. 8. 00:50
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Második vagyok, jaaa én tegnap dugiba ittam azt a két felest, aztán leültem ide tanulni de nem jött össze így elmentem aludni.Hulla részegen nekem se jutna eszembe ide ülni bármit is csinálni.
2009. dec. 8. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
4db feles és k.o, nem is drága meg veszel egy fél abszintot majd iszol rá kisérőnek porto-t majd megcsinálod még1x ezt és tuti a hatás
2009. dec. 8. 11:10
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
az biztos (utolsónak ) régi szép emlékek (:
2009. dec. 8. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kb. 8-10 től rúgok be, eddig 15öt bírtam meginni ami a legtöbb volt, ha éh gyomorra iszom akkor viszont 1 is elég és vissza is hányom:D
2009. dec. 10. 21:28
 17/21 anonim válasza:
én 4-et szoktam de azis kiüt
2009. dec. 16. 18:58
 18/21 anonim válasza:
igyál meg egy jó húbertuszt egy üvegel az majd ki üt!!
2009. dec. 16. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Hát az a lényeg hogy mit iszol az nem mindeggy

gyömölcslikőrt lehet inni literszám

a 40% körüli piáknál 6-8feles elég lehet

portótól fölfelé 3-nál több= agyhalál:P

2009. dec. 27. 23:41
 20/21 anonim válasza:
hát attol függ h milyen gyümölcslé, barackléböl kb 8 felestöl már eléggé be lehet állni, szilvátol meg 10nél kezdődik.
2009. dec. 28. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!