Hány feles után lehet berúgni?
attól függ mitől, ki issza, mennyire kipihent, menniyre van kiszáradva, mennyire van jól lakva, milyen súlyú, milyen módon issza. Így a válaszom 1 és 30 feles között.
nekem személy szerint általában 4 abszinte, v 8-10 hubertus.
Ez egyrészt egyénfüggő, másrészt tudod-e, hogy kell "inni". :-)
Én egy 25 éves 151cm magas 44kg súlyú nő vagyok, nem szoktam rendszeresen egyáltalán alkoholt se inni, feleseket meg pláne. Tavaly voltam egy lagziban, és a haverok megfogadták, hogy márpedig ők leitatnak. Sorra rendelték a mézes házi pálinkákat (nem pacsuli bolti), maguknak és nekem is, elfogyott fejenként 10 feles adag kb. Én közben ettem is, amit hoztak menüt (bőséges menü volt, legalább 6 fogás + sütik). Nem húztam ki magam, láttam én már őket ittas állapotban, addig mindig tudtam tartani a határt, úgy éreztem, most is menni fog, bár azelőtt sose ittam ennyit (és azóta se, enélkül is jól tudom érezni magam).
A vége az lett, hogy egyedül én maradtam józan, a többiek csak foltokban emlékeznek az estére azóta is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!