Tanácsot kérnék hogy lehet legegyszerüben pálinkafőzőt öszerakni söröshordóbol hütőrész már megvan csak az üstöt kéne öszeraknom?
Figyelt kérdés
elöre is köszönöm2014. febr. 2. 18:11
1/4 anonim válasza:
Inkább vegyél vörösréz-lemezt, azt vágd, majd kalapáld formára(sima kerek alj, hengeres oldalfal, felül kúpszerű rész, aztán a levekető rész), végül kívülről ónnal forraszd le. Hidd el ez sokkal jobb szeszt ad a rozsdamentes-acélnál.
2/4 Phoney válasza:
ha a sisak es a paracso vorosrez, akkor semmi baj nincs azzal, hogy az ust savallo acel... akarmilyen jo palinkat is lehet vele fozni. Mania manapsag eroltetni a 100% vorosrezt a hazi ustokon, dehat ennek uzleti okai vannak.
3/4 A kérdező kommentje:
a vörösréz csak parasztvakitás azért vannak abbol a főzők mert drága anyag ás 50000 ft egy főző na mindegy köszi a válaszokat de amugy irhatna az is aki esetleg tud eladó söröshordót 6000-7000ft ért vagy esetleg csere
2014. febr. 7. 21:51
4/4 anonim válasza:
én úgy oldottam meg a söröshordónál, hogy vágtam a tetejére egy lyukat, körbekentem hőálló sziloplaszttal, megvártam amíg megszáradt majd egy akkora inox bográcsot vettem ami pont illeszkedik a lyukra, ez lett a kupola, ebből jön ki a réz cső és megy a hűtő fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!