Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ki iszik bacardi 151-et?

Ki iszik bacardi 151-et?

Figyelt kérdés
Ti mivel isszátok? vagy csak tisztán? Mennyit kell belőle inni, hogy már "nagyon jól" érezzem magam, de még tudjak járni? :D Milyen koktélokat lehet vele csinálni?

2014. jan. 22. 22:06
 1/7 anonim válasza:
Ha délután 4 előtt iszol, akkor 3x3 dl, 4 óra után 4x2 dl, ha csak átlagosan akarsz járni. Ha sietnél is, mondjuk buszhoz, ilyesmi, akkor az ajánlott adag mellé mindig igyál 0,5 cl Vitriol-t.
2014. jan. 22. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Bacardi 151 egy topping rum, nem arra való hogy magában fogyasszuk. Főleg flaming (lángoló) koktélokhoz, vagy koktélok erősítéséhez használják. Éveket töltöttem koktélbárak pultjában, soha senki nem rendelt még magában és le is beszéltem volna róla. Egyébként a magas alkoholtartalma miatt magában élvezhetetlen is, mert csak az erős alkohol ízt érezni.
2014. jan. 22. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ez amúgy olyan mikor a Blue Curacao likőrt akarják magában inni, mert ennyire fogalmuk nincs róla. Mondjuk ez mindent elárul a magyar átlag italkultúrájáról és italismeretétől. A Bolero italpor-tesco vodka, Monster-házi pálinka, Koccintós bor-Vaníliás kóla után már semmin nem lepődök meg.
2014. jan. 22. 22:29
 4/7 Grim13 ***** válasza:
47%
én az abszintal jártam úgy hogy kértem egyet és kaptam is, egy feles pohárba tisztán... aki ezeket tisztán issza az 17 éves hülye gyerek
2014. jan. 23. 04:30
 5/7 mustafa33 ***** válasza:
Én. Holvan?
2014. jan. 28. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Kitűnő ital! Azon túl hogy a tömény alkoholfok miatt olyan a szaga, mint a körömlakklemosó, a rumot alig érezni. Én olyan 3-4 cl-re szoktam tölteni 3-4 dl kólát. Ebből megiszom 2-3 pohárral és egyből be is üt. Nem alattomos mint a whisky vagy a konyak (később üt be, de akkor nagyon). Nagyon könnyen le lehet itatni vele bárkit. Éhgyomorra vagy önmagában azonban nem ajánlott, mert úgy elég fájdalmas (sem a torok, sem a gyomor nem köszöni meg).
2016. febr. 27. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én! Most ittam meg kortyonként 1 decit. Nem 75,5-nek tűnt, hanem csak 55-nek. Érezni az ízét. Isteni!
2016. márc. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!