Gyógyszer + energiaital! Lehet vmi bajom? és milyen ahatása?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 20:59
21/23 anonim válasza:
én nem ajánlom az energiaitalt gyógyszerhez:D mondjuk ha olyat veszel be hogy fájdalomcsillapító,szerintem akkor nem baj ha energia itallal húzod le:D én már csináltam ilyet..
de ha mondjuk olyan gyógyszerhez iszol energia italt mint pl amit csak az orvos ír ki és mondjuk az ilyen (pl:hasfájásra,vagy valami influenzára ad akkor NE!!) :D
22/23 anonim válasza:
a hatását körül belül a személyes tapasztalatokból úgy tudnám leírni h jó, én kipróbáltam és semmi bajom tőle. Életben tart jó pár órára egy kicsit jól érzed magad tőle olyan hatása van majdnem mint ha be lennél drogozva mivel az már drognak számítana. Még akár ha egy fájdalomcsillapítót veszel be egy jó erős kávéval az is ugyan azt a kívánt hatást fogja elérni, mivel a koffein is magában könnyű drog. Minden esetre ha próbálkozol ilyenekkel ne vidd túlzásba mert komoly problémák léphetnek fel, olyan mint h, ha túl adagolod magad akkor rosszul leszel hányingered lesz el ájulhatsz ha már nem bírja a szervezeted. Mindent ésszel kell csinálni. Ki lehet próbálni jó is egy darabig frankón jól érzed magad , de utána ugyan olyan mint általában a legtöbb drogoknál, h sokkal szarabbúl érzed magadat mint előtte. Jól meg kell gondolni, mert ha már egyszer benne vagy akkor nincs vissza út!
23/23 fannibabavagyokxd válasza:
2009ben irtad ki.
Ki probaltad? Rosszul lettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!