Gyógyszer + energiaital! Lehet vmi bajom? és milyen ahatása?
van egy mondás. : aki hülye, haljon meg.
szerinted?
22 01nek van igaza.
14 éves kis majom lehetsz.
Nem fogod jól érezni magad tőle, ha esetleg az lenne a célod, valószínűleg fájni fog a fejes, verni fog a szíved, hogy attól félsz majd, hogy elpatkolsz, és lehet, hogy valóban elpatkolsz majd, ugyanis nem tudhatod, hogy mit bír a Te szervezeted. Lehet, hogy azt gondolod, hogy á, te fasza gyerek vagy, neked biztos nem lesz bajod tőle, de ha elfogadsz egy jóindulatú tanácsot, akkor mondj le a gyógyszerről IS, és az energiaitalról is. Pláne együtt.
Sok (nálunk kulturáltabb országban) bizonyos energiaitalokat nem is engednek forgalmazni, mert olyan szintű idegmérgek.
A debreceni kórház urológus főorvosa elmondta, hogy rengeteg 30 év alatt páciensük van, akik IMPOTENCIÁVAL jönnek be hozzájuk, és annak 3 oka van:
1. Testépítők, és szétgyúrták az agyukat a sok szintetikus testépítő szerrel.
2. Masszív drogosok.
3. 3 éven keresztül rendszeresen energiaitalokat fogyasztó, amúgy kábé egészségesen élő emberek.
Az energiaitalok gyakorlatilag hatásukat tekintve egy szinten említhetők a szteroidos cuccokkal és a drogokkal. Ezért ha csak lehet, ne fogyaszd.
Alkohollal keverve már nagyon sok fiatalnak okozott szívproblémákat, sőt, halált. Nem azért, mert ők gyengébbek voltak, mint te. Hanem azért, mert olyan a hatása, mintha gyógyszerre inna valaki. Lehet, hogy vagánynak érzi magát tőle, de legtöbb esetben csak széthányják a szobájukat, fáj a fejük, és egyetlen vágyuk, hogy elmúljon ez a borzalmas érzés.
Mindig utáltam, ha nekem azt mondták, hogy "majd megtudod, ha idősebb leszel, hogy mennyire kellett volna vigyázni magadra...", de speciel most, hogy már valamivel idősebb vagyok (28), VALÓBAN érzem, hogy mennyire kell vigyázni magnkra, és hogy tudatlanul mennyi VISSZAFORDÍTHATATLAN kárt tudunk magunknak okozni, ami után EGÉSZ ÉLETÜNKBEN SZÍVNI FOGUNK...
Sz'al sze'ntem hanyagold azt a cuccot.. :)
Szerintem nem b...gatni kéne ezt a srácot (vagy lányt), hanem normális válaszokat adni... és örülni, hogy előbb kérdez, aztán cselekszik - vagy jelen esetben remélem nem.
Tényleg nem kéne kipróbálni, én 34 éves vagyok, már az én ifjúságomban is voltak ilyen "csodaszerek", de semmivel nem lettem kevesebb, hogy nem próbáltam ki őket. Sőt! Normális felnőtt lettem, van családom és egy kamasz lányom is, aki 14 éves és szerencsére nem gondolkodik ilyeneken. Szerintem beszéld meg a szüleiddel, ha problémád van, ha meg egyszerűen csak kiváncsi vagy, elégedj meg a válaszokkal: egészségtelen, beteges, káros... kb. még 60-70 évig szükség van a testedre. Vigyázz rá, a legdrágább kincsed!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!